Το θαύμα των σωστικών συνεργείων στην Τουρκία που ανέσυραν ζωντανό ένα βρέφος 10 ημερών με την μητέρα του που είχαν θαφτεί στα συντρίμμια μετά το φονικό σεισμό.

Η είδηση της διάσωσης του βρέφους και της μητέρας 90 ώρες μετά το σεισμό των 7,8 Ρίχτερ στην Τουρκία δίνει ελπίδες για την ανεύρεση και άλλων εγκλωβισμένων κάτω από τα συντρίμμια των κτιρίων.

Η ιστορία της διάσωσης της Γιαγκίζ Ουλάς, του νεογέννητου κοριτσιού και της μητέρας του στην επαρχία Χατάι, της Τουρκίας ήδη κάνει το γύρο του κόσμου με πολλούς να εκφράζουν την ευγνωμοσύνη τους προς τους διασώστες που δεν έχουν σταματήσει λεπτό την προσπάθεια να σώσουν όσο περισσότερες ζωές γίνεται.

Τόσο η μητέρα όσο και η μικρούλα είχαν παραμείνει θαμμένες για 90 ολόκληρες ώρες, ωστόσο κατάφεραν να παραμείνουν ζωντανές μέχρι να τις βρουν οι διασώστες.

«Η Γιαγκίζ Ουλάς είναι μόλις 10 ημερών. 90 ώρες μετά από τον σεισμό, απεγκλωβίστηκε από τα ερείπια με τη μητέρα της» έγραψε ο Εκρέμ Ιμάμογλου στο Twitter, σε ένα από τα δεκάδες σχόλια για το περιστατικό.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook