Πέντε μέρες μετά τον καταστροφικό σεισμό στην Τουρκία, οι διασώστες έβγαλαν ζωντανό από τα συντρίμμια στο Καχραμανμάρα έναν άνδρα.

Στη φρίκη και στον εφιάλτη που έφερε ο σεισμός στην Τουρκία με τεράστιες ζημιές και πάνω από 25.000 νεκρούς η διάσωση ενός ακόμη ανθρώπου είναι μια νίκη ζωής και δίνει ελπίδες και για άλλους επιζώντες.

Το βράδυ του Σαββάτου, η τουρκική τηλεόραση, η οποία ακολουθεί τους διασώστες σε διάφορες περιοχές, κατέγραψε, σε ζωντανή σύνδεση, τον απεγκλωβισμό ενός άνδρα, 140 ώρες μετά τον φονικό σεισμό των 7,8 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ, που άφησε πίσω του τεράστια καταστροφή.

Ο άνδρας διασώθηκε κάτω από τόνους χαλασμάτων στο Καχραμανμάρας, ενώ, όπως φαίνεται στις εικόνες του απεγκλωβισμού του που μεταδόθηκαν σε ζωντανή σύνδεση, ήταν καλά στην υγεία του, χαμογελαστός.

Μάλιστα, αφού βγήκε από τα συντρίμμια, ευχαρίστησε τους διασώστες, οι οποίοι παρά τον χρόνο και το ψύχος, συνεχίζουν ακάθεκτοι τις επιχειρήσεις έρευνας και διάσωσης τυχόν επιζώντων που έχουν θαφτεί κάτω από τα κατεστραμμένα κτίρια.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook