Συνεχίζονται οι έρευνες στα ερείπια της πολυκατοικίας στην Αντιόχεια για τον εντοπισμό και τη διάσωση της 24χρονης αθλήτριας που εγκλωβίστηκε μετά το φονικό σεισμό στην Τουρκία.

Η ΕΜΑΚ θα συνεχίσει τις έρευνες όλο το βράδυ για την 24χρονη αθλήτρια αλλά και για άλλους εγκλωβισμένους στα ερείπια κτιρίου στην Αντιόχεια καθώς υπήρξαν πληροφορίες για άλλες τρείς εγκλωβισμένες γυναίκες αλλά και ένα ανήλικο αγοράκι .

Μετά από παράκληση της οικογένειας της 24χρονης αθλήτριας του πόλο, η ΕΜΑΚ θα παραμείνει στο σημείο όπου επιχειρεί ενώ αποχώρησε η τουρκική ομάδα καθώς θα συνεχίσει αλλού τις έρευνες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 24χρονη αθλήτρια του πόλο , Γκιοσντέ Οζτούρκ, φέρεται να έστειλε μήνυμα στην Πολιτική Προστασία της Τουρκίας με το σημείο όπου είναι εγκλωβισμένη, στην Αντιόχεια.

Αμέσως, οι Αρχές ενημέρωσαν την ελληνική αποστολή της ΕΜΑΚ και το ΕΚΑΒ, που έσπευσαν στο σημείο και θα συνεχίσουν τις έρευνες όλο το βράδυ.

Στο σημείο όπου γίνονται οι έρευνες εκτός από τα σωστικά συνεργεία έχουν σπεύσει και οι συγγενείς της 24χρονης αθλήτριας οι οποίοι , σύμφωνα με πληροφορίες, παρακάλεσαν τους Έλληνες διασώστες να παραμείνουν στο σημείο για να συνεχίσουν τις έρευνες.

Μετά την παράκληση της οικογένειας της 24χρονης, η ΕΜΑΚ θα παραμείνει στο σημείο όπου επιχειρεί ενώ αποχώρησε η τουρκική ομάδα καθώς θα συνεχίσει αλλού τις έρευνες.

Παράλληλα, σύμφωνα με τον ANT1, κάτω από τα χαλάσματα του ίδιου κτιρίου φέρεται να βρίσκεται και ένα μικρό αγοράκι που το αναζητά ο πατέρας του. Μάλιστα, ο πατέρας του παιδιού φέρεται να τηλεφώνησε στο κινητό του παιδιού του και η κλήση να απαντήθηκε χωρίς όμως να ακούσει κάποια φωνή.

Συγκεκριμένα, από πλευράς της ελληνικής αποστολής, επιχειρούν 25 διασώστες από την 1η και 2η ΕΜΑΚ, ένας σκύλος, 5 άτομα ιατρικό και παραϊατρικό προσωπικό του ΕΚΑΒ. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αποστολές έκαναν κάθετες διεισδύσεις σε δύο διαφορετικά σημεία χρησιμοποιώντας τα γεώφωνα και τα διασωστικά σκυλιά, ενώ μέλη των τουρκικών συνεργείων ενημέρωσαν τους συναδέλφους τους πως από τα γεώφωνα τους εντόπισαν φωνές μέσα από τα ερείπια.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook