Δείτε καρέ-καρέ τη διάσωση παιδιού από την ΕΜΑΚ στα συντρίμμια κτιρίου που κατέρρευσε από τον σεισμό στο Χατάι της Τουρκίας.

Σοκάρουν οι εικόνες από το βίντεο που δημοσιοποίησε το ΟΡΕΝ και καταγράφει την ομάδα της ΕΜΑΚ να επιχειρεί μέσα στα συντρίμμια και μάλιστα βλέπουμε το εγκλωβισμένο παιδί μέχρι και τη διάσωσή του.

Οι άνδρες της ΕΜΑΚ, έρποντας, άνοιξαν τούνελ και εντόπισαν το 7χρονο κοριτσάκι, ενώ η μάχη της διάσωσης κράτησε πολλές ώρες και ήταν επιτυχής

Όπως φαίνεται στο βίντεο που μετέδωσε το ΟΡΕΝ, οι άνδρες της ΕΜΑΚ βρίσκονται στα συντρίμμια κτιρίου και γύρω τους υπάρχουν τόνοι από τσιμέντο ενώ στο βάθος είναι ένα μικρο παιδί. Έρποντας, έχουν ανοίξει τούνελ και εντοπίζουν το 7χρονο κοριτσάκι. Μάλιστα, όπως επισημαίνεται στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων, γίνονται μετασεισμοί αλλά οι άνδρες της ΕΜΑΚ δεν φεύγουν, παραμένουν εκεί και μιλούν στο παιδί.

Του λένε πως είναι εκεί μαζί του και πως δεν θα είναι μόνο του. Στο μεταξύ, οι διασώστες συνεχίζουν να σπάνε με το σφυράκι τους για να φτάσουν όσο γίνεται πιο κοντά στο κοριτσάκι. Η διάσωση κράτησε πολλές ώρες και είχε αίσιο τέλος.

Δείτε βίντεο:

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook