Μακελειό από επίθεση ενόπλου που άνοιξε πυρ σε κέντρο Μαρτύρων του Ιεχωβά στο Αμβούργο στη βόρεια Γερμανία.

Αρκετοί άνθρωποι σκοτώθηκαν και άλλοι τραυματίστηκαν μετά από πυροβολισμούς στην πόλη του Αμβούργου της βόρειας Γερμανίας, δήλωσαν αξιωματούχοι το βράδυ της Πέμπτης, σύμφωνα με τη dw.com .

Όπως μετέδωσε ο ανταποκριτής του OPEN στη Γερμανία από την επίθεση σκοτώθηκαν 7 άνρθωποι ενώ τραυματίστηκαν άλλοι 8.

Τα κίνητρα της επίθεσης παραμένουν άγνωστα ενώ η αστυνομία με το σύστημα έκτακτης ειδοποίησης ενημέρωσε τους κατοίκους να μείνουν στα σπίτια τους, όσοι είναι στην συγκεκριμένη περιοχή να βρουν άμεσα καταφύγιο σε κτίριο και να χρησιμοποιήσουν το τηλέφωνό τους μόνο σε περίπτωση απόλυτης ανάγκης, προκειμένου να μην καταρρεύσει το δίκτυο.

«Μέχρι στιγμής, δεν υπάρχουν αξιόπιστες πληροφορίες σχετικά με το κίνητρο του εγκλήματος», έγραψε η γερμανική αστυνομία στο Twitter.

Οι πυροβολισμοί σημειώθηκαν σε κέντρο των Μαρτύρων του Ιεχωβά, που είχε εκδήλωση στην περιοχή Gross Borstel γύρω στις 9 μ.μ. τοπική ώρα.

Σύμφωνα με το δίκτυο RTL, βρίσκεται σε εξέλιξη μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας και των σωστικών συνεργείων, ενώ η περιοχή έχει αποκλειστεί. Αυτόπτες μάρτυρες έκαναν λόγο για αλλεπάλληλους πυροβολισμούς.

Η αστυνομία πιστεύει ότι ο δράστης είναι μεταξύ των νεκρών, σύμφωνα με την dw.com.

Ο δήμαρχος του Αμβούργου Πίτερ Τσέντσερ δήλωσε στο Twitter ότι οι αναφορές ήταν «σοκαριστικές». «Τα θερμά μου συλλυπητήρια στους συγγενείς των θυμάτων», έγραψε.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook