Στο ποινικό δικαστήριο του Μανχάταν θα οδηγηθεί ο Ντόναλντ Τράμπ την ερχόμενη Τρίτη αντιμετωπίζοντας την άσκηση ποινικής δίωξης για δωροδοκία της ηθοποιού πορνογραφικών ταινιών Στόρμι Ντάνιελς.

Ο Τραμπ γίνεται ο πρώτος πρόεδρος των ΗΠΑ που βρίσκεται αντιμέτωπος με τη δικαιοσύνη όπως έγραψαν στο πρωτοσέλιδο τους οι New York Times.

Εναντίον του πρώην πρόεδρου των ΗΠΑ, ο οποίος θέλει να επιστρέψει στον Λευκό Οίκο το 2024, θα απαγγελθούν κατηγορίες από τον εισαγγελέα του Μανχάταν Άλβιν Μπραγκ για την καταβολή λίγο πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2016 ποσού 130.000 δολαρίων στην ηθοποιό πορνογραφικών ταινιών Στόρμι Ντάνιελς.

Ο Τραμπ, που συνεχίζει να μιλάει για πολιτική δίωξη και για κυνήγι μαγισσών αναμένεται να παραδοθεί στις αρχές οικειοθελώς την ερχόμενη Τρίτη.

Ο δικηγόρος υπεράσπισης του Ντόναλντ Τράμο , ο Τζο Τακοπίνα δε δηλώσεις του είπε: «Δεν ξέρω πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα. Δεν υπάρχει κάποιο εγχειρίδιο να διαβάσουμε πώς απαγγέλεις κατηγορίες ενάντια σε έναν πρώην πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής σε ποινικό δικαστήριο», τόνισε ο δικηγόρος, υπογραμμίζοντας ότι ο Τραμπ και η ομάδα υπεράσπισής του έμειναν έκπληκτοι όταν άκουσαν την είδηση της άσκησης ποινικής δίωξης. «Στην αρχή ήμασταν όλοι σοκαρισμένοι. Δεν πιστεύαμε ότι στην πραγματικότητα θα χρειαζόταν να περάσουμε από αυτό γιατί δεν υπάρχει κανένα έγκλημα σε αυτή την περίπτωση».

Η παραπομπή σε δίκη του Τραμπ δεν τον εμποδίζει να συνεχίσει την προεκλογική του εκστρατεία. Το ζήτημα όμως θα διχάσει για ακόμα μία φορά την αμερικανική κοινωνία ΚΑΙ θα εξοργίσει τους οπαδούς του.
Την ίδια στιγμή, όμως, η υποστήριξη ενός προέδρου που διώκεται ποινικά αμαυρώνει τη φήμη του Ρεπουμπλικανικού κόμματος, το οποίο προς το παρόν στοιχίζεται πειθαρχημένα πίσω του.

Μένει να φανεί αν η δίωξη θα σημάνει το τέλος της πολιτικής του καριέρας ή θα τη αναζωογονήσει.
Ο ίδιος φαίνεται ότι θέλει να δείξει ότι το θέμα δεν τον απασχολεί καθώς έδωσε πάρτι στο σπίτι του μαζί με τη Μελάνια.

Δείτε το βίντεο με το ρεπορτάζ του MEGA

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook