Η Μεράλ Ακσενέρ κατηγορεί τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν πως προκάλεσε την επίθεση με την απειλητική ρητορική εναντίον της με αφορμή τη φιέστα εγκαίνια για το ανύπαρκτο νοσοκομείο που εκείνη αποκάλυψε.

Ο φύλακας στην απέναντι οικοδομή φέρεται να είναι ο δράστης της ένοπλης επίθεσης στα γραφεία του κόμματος της Μεράλ Ακσενέρ. που πυροβόλησε κάποιους κλέφτες που είχαν εισβάλει στην οικοδομή και επιχείρησε να τους εμποδίσει, όπως αναφέρει η Διεύθυνση Ασφαλείας της Κωνσταντινούπολης και μεταδίδει ο ανταποκριτής του ΣΚΑΙ στην Κωνσταντινούπολη, Μανώλης Κωστίδης.

Υποστηρίζεται πως η ένοπλη επίθεση στα γραφεία του κόμματος της Μεράλ Ακσενέρ στην Κωνσταντινούπολη δεν είχε καμία σχέση με την πολιτική και πως ήταν τυχαίο περιστατικό το ότι οι σφαίρες κατέληξαν στον 3ο και στον 1ο όροφο του κτιρίου του κόμματος της Ακσενερ μία ημέρα μετά τις δηλώσεις της για τον Τούρκο πρόεδρο.

Η ίδια κατηγορεί ευθέως τον Ταγίπ Ερντογάν πως προκάλεσε την επίθεση, καθώς είχε προηγηθεί η απειλητική ρητορική του, με αφορμή την εκδήλωση – φιέστα για τα προεκλογικά εγκαίνια νοσοκομείου που η πρόεδρος του καλού Κόμματος αποκάλυψε.

Σαράντα τέσσερις ημέρες πριν στηθούν οι κάλπες το κλίμα στην Τουρκία φαίνεται να πυροδοτείται επικίνδυνα.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook