H συνέντευξη του Ερντογάν διακόπηκε απότομα και ακούστηκαν φωνές «Ω Θεέ μου», ενώ λίγο αργότερα επικαλέστηκε την κούραση ως αιτία της αδιαθεσίας του.

Ανησυχία προκάλεσε στην Τουρκία η ξαφνική αδιαθεσία που αισθάνθηκε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν κατά τη διάρκεια συνέντευξης που μεταδιδόταν ζωντανά από το τηλεοπτικό δίκτυο KANAL 7 και το Ülke TV.

Όπως μεταδίδει ο Μανώλης Κωστίδης για τον ΣΚΑΙ την ώρα που συνέχιζε η συνέντευξη του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ακούστηκαν φωνές: «Ω Θεέ μου», εντός του προεδρικού μεγάρου, ο δημοσιογράφος ζήτησε να πάνε σε διαφημίσεις και το πρόγραμμα διακόπηκε απότομα.

Μετά από περίπου 10 λεπτά, ο Ερντογάν εμφανίστηκε και πάλι, ζήτησε συγγνώμη από τους τηλεθεατές, ανέφερε πως είχε κάποια στομαχική διαταραχή λόγω της κούρασης του προεκλογικού αγώνα.

Η συνέντευξη του προέδρου της Τουρκίας έληξε εντός ολίγων λεπτών, καθώς ήταν εμφανώς καταβεβλημένος.

Ερντογάν: Είμαι καλά, απλά κρυολόγησα και είχα πρόβλημα στο στομάχι
Στην επανεμφάνισή του ο Ερντογάν είπε: «Xθες και σήμερα είχαμε έντονη προεκλογική εκστρατεία. Λόγω αυτής της εκστρατείας φαίνεται πως έχω κρυολογήσει σοβαρά. Η αλήθεια είναι πως σκέφτηκα να ακυρώσω το αποψινό μου πρόγραμμα, αλλά αναρωτήθηκα μήπως αυτό παρεξηγηθεί.

Είπα όμως το υποσχεθήκαμε και θα πάμε. Η αλήθεια είναι πως στην έντονη εργασία μας αντιμετωπίζουμε τέτοιες καταστάσεις. Απολογούμαι σε εσάς και στους τηλεθεατές μας».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook