Ο 14χρονος δράστης που άνοιξε πυρ σε σχολείο στο Βελιγράδι, συνελήφθη.

Ο έφηβος δράστης που σκόρπισε τον τρόμο σε δημοτικό σχολείο στο Βελιγράδι πιστεύεται ότι έκλεψε το όπλο από τον πατέρα του.

Από την επίθεση που εξαπέλυσε ο 14χρονος μαθητής στο σχολείο σκοτώθηκε ένας σχολικός φύλακας και τραυματίστηκαν πολλά παιδιά. Κάποιες αναφορές κάνουν λόγο για πέντε τραυματισμένα παιδιά και άλλες για οκτώ, ανάμεσα τους και μια δασκάλα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ένας μαθητής της 7ης τάξης 14 χρόνων εισήλθε στο κτήριο του δημοτικού σχολείου «Βλάντισλαβ Ρίμπνικαρ» στο Βελιγράδι στις 8:30 η ώρα το πρωί και άρχισε να πυροβολεί.

Σύμφωνα με τη Mirror, ο έφηβος δράστης άνοιξε πυρ στο εκπαιδευτικό ίδρυμα με όπλο που είχε κλέψει από τον πατέρα του, προκαλώντας τον τραυματισμό αρκετών συμμαθητών του και τον θάνατο εργαζομένου στο σχολείο.
Οι αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο βρήκαν το αγόρι να στέκεται με το όπλο στο χέρι, αφού είχε ανοίξει πυρ εναντίον μαθητών και προσωπικού.

Ένα μεγάλο μέρος της περιοχής Βράτσαρ, όπου υπάρχουν πολλά μουσεία και πρεσβείες, έχει αποκλειστεί αυτήν την ώρα από αστυνομικές δυνάμεις, που διενεργούν έρευνα για το περιστατικό. Στο σημείο βρίσκονται και πολλά ασθενοφόρα, σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα, με ένα αγόρι και ένα κορίτσι να έχουν μεταφερθεί ήδη στο νοσοκομείο, χωρίς να έχουν γίνει γνωστές λεπτομέρειες για την κατάστασή τους.

Ο μαθητής συνελήφθη, ενώ τραυματίστηκαν σοβαρά μία δασκάλα και μαθητές. Ανεπίσημες πληροφορίες λένε πως ένας φύλακας είναι νεκρός και έχουν τραυματιστεί ακόμα οχτώ μαθητές.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook