Βρετανία: Στο νοσοκομείο και το Σαββατοκύριακο ο πρίγκιπας Φίλιππος
«Η εισαγωγή του είναι ένα προληπτικό μέτρο έπειτα από τις συστάσεις του γιατρού του, αφότου ένιωσε αδιαθεσία», εξήγησε το Μπάκιγχαμ σε ένα δελτίο Τύπου.
Στο νοσοκομείο του Λονδίνου θα παραμείνει και το Σαββατοκύριακο, ο 99χρονος σύζυγος της βασίλισσας Ελισάβετ, πρίγκιπας Φίλιππος, όπου εισήχθη την Τρίτη για «προληπτικούς λόγους», ανακοίνωσε σήμερα το παλάτι του Μπάκιγχαμ.
«Ο δούκας του Εδιμβούργου θα παραμείνει πιθανόν στο νοσοκομείο το Σαββατοκύριακο και έως την ερχόμενη εβδομάδα», ανέφεραν τα βρετανικά ανάκτορα στο Γαλλικό Πρακτορείο, επισημαίνοντας πως ο Φίλιππος βρίσκεται σε καλή διάθεση.
Ο πρίγκιπας Φίλιππος εισήχθη στο νοσοκομείο King Edward VII το βράδυ της Τρίτης. «Η εισαγωγή του είναι ένα προληπτικό μέτρο έπειτα από τις συστάσεις του γιατρού του, αφότου ένιωσε αδιαθεσία», εξήγησε το Μπάκιγχαμ σε ένα δελτίο Τύπου.
Ολες οι Ειδήσεις
- Ανδρουλάκης από ΔΕΘ: Επαναφορά 13ου μισθού στο Δημόσιο και 13ης σύνταξης – Κατάργηση 13ωρου, κίνητρα για 4ήμερη εργασία – Οι 7 νομοθετικές παρεμβάσεις στους πρώτους 6 μήνες διακυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ
- Ηρακλής – Ατρόμητος 1-1: Μια ανάσα από την ανατροπή ο Γηραιός, ακυρώθηκε γκολ του Μάρκες στο 90+4′
- Γιώργος Μαζωνάκης: Σε «λαϊκή αγρυπνία» στη Νίκαια η σορός του από το απόγευμα της Κυριακής – Τη Δευτέρα η κηδεία
- Η «Καθημερινή της Κυριακής»
- Το «Πρώτο Θέμα» της Κυριακής
- Η «Realnews» της Κυριακής
- Ολυμπιακός – ΟΦΗ 0-1: Κρητική μπαλωθιά στο ντεμπούτο του Ιμανόλ και… αποθέωση για Μεντιλίμπαρ!
- Ο «Ελεύθερος Τύπος της Κυριακής»
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook