Ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του 25χρονου ύποπτου ως δράστη του άγριου εγκλήματος στην Κύπρο.

Θύμα της άγριας δολοφονίας είναι μια 35χρονη γυναίκα από την Ουκρανία που βρέθηκε στραγγαλισμένη με πλαστικό σχοινί γύρο από τον λαιμό της , ενώ ήταν δεμένη και με καλώδιο και φιμωμένη με πετσέτα.

Η κυπριακή αστυνομία αναζητεί τον 25χρονο Erkan Alkan, ως ύποπτο για τη δολοφονία μια 35χρονης γυναίκας από την Ουκρανία. Ο Alkan είναι Τούρκος αιτητής πολιτικού ασύλου , όπως γράφει το sigmalive.com και σύμφωνα με μαρτυρίες που έχει η αστυνομία είναι ο δράστης του φόνου της 35χρονης από την Ουκρανία.


Η γυναίκα βρέθηκε νεκρή τα ξημερώματα στο διαμέρισμά της στην περιοχή Γερμασόγειας στη Λεμεσό της Κύπρου , από φίλη της η οποία την αναζητούσε. Σύμφωνα με πληροφορίες ήταν φιμωμένη με μία πετσέτα, ημίγυμνη και δεμένη με καλώδιο. Επίσης γύρω από το λαιμό της υπήρχε πλαστικό σχοινί και ύφασμα.

Η σκηνή αποκλείστηκε και δύο ιατροδικαστές διενεργούν αυτοψία.

Επίσης έχουν ληφθεί μέτρα στα οδοφράγματα ώστε να αποτραπεί πιθανή διαφυγή του υπόπτου Τούρκου στα κατεχόμενα.

Προμελετημένο το έγκλημα
Μπροστά σε ένα προμελετημένο έγκλημα φαίνεται να βρίσκονται οι αστυνομικοί ανακριτές της υπόθεσης δολοφονίας 35χρονης Ουκρανής, το άψυχο σώμα της οποίας εντοπίστηκε σε διαμέρισμα στην περιοχή Γερμασόγειας. Οι έρευνες για εντοπισμό του 25χρονου υπόπτου συνεχίζονται, όπως αναφέρουν τα κυπριακά μέσα ενημέρωσης .

Σε δηλώσεις, ο υπεύθυνος του ΤΑΕ Λεμεσού, Λευτέρης Κυριάκου, ανέφερε ότι «λίγο πριν τη μια τα ξημερώματα, διαχειριστής διαμερισμάτων, στην περιοχή Γερμασόγειας, μαζί με άλλο πρόσωπο, αναζήτησαν 35χρονη η οποία διέμενε τις τελευταίες μέρες στο συγκρότημα διαμερισμάτων».

Aφού δεν ανταποκρινόταν, πρόσθεσε, ο διαχειριστής μπήκε στο διαμέρισμα και εντόπισε νεκρή στο έδαφος την 35χρονη, η οποία βρισκόταν στην Κύπρο από το 2022. Αμέσως ενημερώθηκε η Αστυνομία, μέλη της οποίας απέκλεισαν τη σκηνή, μεταξύ αυτών ο βοηθός Αρχηγός Αστυνομίας και ο βοηθός Αστυνομικός Διευθυντής Λεμεσού.
Όπως είπε ο κ. Κυριάκου η Αστυνομία οδηγήθηκε στον 25χρονο, στη βάση εξετάσεων, καταθέσεων και τεκμηρίων που εντοπίστηκαν στη σκηνή, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι συγκεκριμένα στοιχεία εντοπίστηκαν στο κινητό του θύματος.

Ερωτηθείς αν ο δράστης είχε προετοιμαστεί για το έγκλημα, είπε πως «φαίνεται να υπήρχε κάποια προμελέτη και εξετάζεται το αδίκημα του φόνου εκ προμελέτης».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook