Νέο μακελειό σημειώθηκε στο Τέξας΄

Αυτή τη φορά πρόκειται για επίθεση σε κέντρο μεταναστών και αστέγων στην πόλη Μπράουνσβιλ του Τέξας και οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για πολλά θύματα.

Η επίθεση έγινε όταν ένας οδηγός έριξε το αυτοκίνητό του πάνω σε κόσμο που περίμενε έξω από κέντρο μεταναστών με τραγικό απολογισμό το θάνατο τουλάχιστον 7 ανθρώπων και τον τραυματισμό άλλων 14.

Δείτε βίντεο από τη στιγμή που το αυτοκίνητο πέφτει πάνω σε πεζούς:

Αστυνομικές πηγές του Τέξας ανέφεραν ότι ο δράστης συνελήφθη, ενώ οι Αρχές διερευνούν εάν τα κίνητρά του ήταν ρατσιστικά.

Μετανάστες είναι μεταξύ των νεκρών, δήλωσε ο υπαστυνόμος Μάρτιν Σάντοβαλ, εκπρόσωπος της αστυνομίας του Μπράουνσβιλ σε συνέντευξή του στο Fox News.

Το αυτοκίνητο «συνέθλιψε αρκετούς ανθρώπους που περίμεναν σε στάση λεωφορείου», δήλωσε ο Σάντοβαλ σε τοπικό τηλεοπτικό σταθμό.

Επτά άνθρωποι σκοτώθηκαν, ο οδηγός του οχήματος συνελήφθη και νοσηλεύεται, πρόσθεσε. Θα του ασκηθεί δίωξη για επικίνδυνη οδήγηση αλλά μπορεί επίσης να αντιμετωπίσει και άλλες κατηγορίες κατά τη διάρκεια της ημέρας, σύμφωνα με τον Σάντοβαλ.

Η έρευνα θα καθορίσει εάν ήταν ατύχημα ή σκόπιμη ενέργεια, διευκρίνισε.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, φαίνεται «ότι το αυτοκίνητο έχασε τον έλεγχό του. Τώρα, αν ήταν ατύχημα ή σκόπιμη ενεργεια, ερευνάται», δήλωσε ο Σάντοβαλ.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook