Το γύρο του διαδικτύου κάνει το βίντεο με τη νέα τούμπα του Τζο Μπάιντεν.

Η νέα πτώση του Αμερικανού προέδρου Τζο Μπάϊντεν προ καλεί ανησυχία, την ώρα που ο ίδιος προσπαθεί να διασκεδάσει τις εντυπώσεις, χοροπηδώντας μπροστά στους δημοσιογράφους.

Μέχρι και ο Ντόναλτ Τραμπ που ενημερώθηκε κατά την διάρκεια ομιλίας του για το νέο πέσιμο του Αμερικανού προέδρου έδειχνε λίγο ανήσυχος.

«Είναι στην Ακαδημία της Πολεμικής Αεροπορίας; Έπεσε πραγματικά κάτω; Λοιπόν, εύχομαι να μην χτύπησε. Ελπίζω να μην χτύπησε».

Ο πρόεδρος τον ΗΠΑ βρέθηκε στην τελετή αποφοίτησης της Ακαδημίας της Πολεμικής Αεροπορίας στο Κολοράντο. Δευτερόλεπτα μετά την ολοκλήρωση της ομιλίας του και ενώ προσπαθεί να φύγει σκοντάφτει .

Άνδρες της προσωπικής του φρουράς, σπεύδουν στο πλευρό του και βοηθούν των πρόεδρο των ΗΠΑ να σηκωθεί.
Όπως φαίνεται είχε τοποθετηθεί στην σκηνή ένας σάκος με άμμο που ο Τζο Μπάιντεν δεν είχε δει όταν προσπάθησε να φύγει.

Ο … «σκουντούφλης» πρόεδρος
«Όσο κι αν κοστίζουν, δύο, δέκα, δώδεκα, πενήντα… ωχ κάτι πάτησα».

Δεν είναι όμως ούτε η πρώτη, ούτε η δεύτερη φορά που ο Τζο Μπάιντεν σκοντάφτει, καθώς είναι αρκετές οι φορές που ο πρόεδρος των ΗΠΑ έχει καταγραφεί να σκοντάφτει και να πέφτει, όπως καταγράφει το MEGA στο βίντεο. Από τις πιο πρόσφατες, οι πτώσεις του ανεβαίνοντας στο προεδρικό αεροσκάφος Air Force One, κάτι το οποίο συνέβη δύο φορές μέσα σε διάστημα ενός μήνα.

Φαίνεται ότι ο πρόεδρος σκόνταψε καθώς ανέβαινε στο αεροσκάφος.

Μόλις πριν λίγες ημέρες ο Αμερικανός πρόεδρος κατεγράφη να παραπατά στα σκαλιά του εξωτερικού χώρου που φιλοξένησε την σύνοδο της G7. Κατάφερε ωστόσο να παραμείνει όρθιος.

Λίγους μήνες νωρίτερα όμως η προσπάθειά του να κατέβει από το ποδήλατό του για να μιλήσει στους δημοσιογράφους που τον περίμεναν δεν στέφθηκε και με μεγάλη επιτυχία.

Οι επικριτές του λένε ότι ο Μπάιντεν είναι πολύ μεγάλος για να υπηρετήσει δεύτερη θητεία ως πρόεδρος. Πρόσφατες δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι η πλειοψηφία των Αμερικανών ψηφοφόρων ανησυχεί για την προχωρημένη ηλικία του. Αν κέρδιζε θα ήταν 82 ετών στην αρχή της δεύτερης θητείας του.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook