Αναστάτωση στον Λευκό Οίκο με τον Χάιντεν Μπάιντεν να απασχολεί και πάλι τα μέσα ενημέρωσης με την «άτακτη» ζωή του.

Μια ακροδεξιά οργάνωση διέρρευσε στο ίντερνετ χιλιάδες φωτογραφίες του Χάϊντεν Μπάϊντεν, γιού του προέδρου των ΗΠΑ.

Πρόκειται για περίπου 9.000 φωτογραφίες του από οικογενειακές στιγμές αλλά και πιο προσωπικές, όντας σε κάποιες γυμνός με ιερόδουλες στο πλευρό του ή να φαίνεται να κάνει χρήση ναρκωτικών.


Σύμφωνα με τη DailyMail, η ακροδεξιά ΜΚΟ Marco Polo ανέβασε 8.864 φωτογραφίες του Χάντερ Μπάιντεν στην ιστοσελίδα bidenlaptopmedia.com, οι οποίες χρονολογούνται μεταξύ του 2008 και του 2019 από διάφορα μέρη, όπως η Χαβάη, η Κίνα, το Λονδίνο, το Παρίσι, η Ρώμη και οι ΗΠΑ.

Οι φωτογραφίες αυτές ήταν αποθηκευμένες στο λάπτοπ του Χάντερ Μπάιντεν ή είχαν σταλεί μέσω εφαρμογών και όλες απεικονίζουν προσωπικές ή οικογενειακές στιγμές του γιου του Αμερικανού προέδρου. Σε κάποιες φωτογραφίες φαίνεται να κάνει χρήση ναρκωτικών ενώ σε άλλες είναι γυμνός μαζί με ιερόδουλες.

Όπως επισημαίνει η βρετανική ταμπλόιντ, «όλες οι φωτογραφίες ταιριάζουν με φωτογραφίες από αντίγραφο του φορητού υπολογιστή του Χάντερ Μπάιντεν που αποκτήθηκε από τη DailyMail.com και πιστοποιήθηκε από εμπειρογνώμονες εγκληματολογίας στον κυβερνοχώρο στις αρχές του 2021».


Η ακροδεξιά οργάνωση Marco Polo ιδρύθηκε από τον πρώην υπάλληλο του Λευκού Οίκου του Ντόναλντ Τραμπ, τον 28χρονο Γκάρετ Ζίγκλερ, ο οποίος την περιγράφει ως μια «μη κερδοσκοπική ερευνητική ομάδα που αποκαλύπτει τη διαφθορά και τον εκβιασμό».

«Αν ο αμερικανικός λαός θέλει να μάθει πώς είναι η Πρώτη του οικογένεια, θα το μάθει. Και δεν πρόκειται να βγάλουμε φωτογραφίες που παρουσιάζουν τους Μπάιντεν σε καλές στιγμές», δήλωσε ο Γκάρετ Ζίγκλερ και πρόσθεσε ότι ο «θησαυρός που ανέβασε η οργάνωσή του» περιέχει «το 98% των φωτογραφιών της συσκευής του Χάντερ Μπάιντεν».

Μια έκθεση που δημοσιεύθηκε το περασμένο φθινόπωρο, κατηγορούσε τον Χάντερ για 459 εγκλήματα, συμπεριλαμβανομένων αδικημάτων πορνείας, διανομής και κατοχής ναρκωτικών, εξαπάτησης κυβερνητικών υπηρεσιών, παράνομων ξένων λόμπι και ξεπλύματος χρήματος.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook