Το παλάτι του Μπάκιγχαμ ανακοίνωσε πως ο Χάρι και η Μέγκαν δεν μπορούσαν να συνεχίσουν με «τις ευθύνες και τα καθήκοντα που συνοδεύουν μια ζωή δημόσιας υπηρεσίας».

Στη συνέχεια σε νέα ανακοίνωση το ζεύγος Χάρι και Μέγκαν ,  επεσήμανε ότι θα εξακολουθήσουν να «ζουν μια ζωή υπηρεσίας» εκτός της βασιλικής πτυχής και πρόσθεσε εμφατικά: «Η υπηρεσία είναι καθολική».

Σύμφωνα με τους αξιωματούχους του παλατιού η βασίλισσα Ελισάβετ είναι πολύ λυπημένη. Οι σχέσεις των δύο πλευρών ακούγεται πως είναι τεταμένες και ίσως το ρήγμα είναι μεγαλύτερο από ποτέ.

Παράλληλα ο πρίγκιπας  Ουίλιαμ φέρεται να είναι οργισμένος με το ζευγάρι και την απόφασή του, λέγοντας πως η κίνηση αυτή είναι προκλητική και δεν δείχνει σεβασμό.

Ο Δούκας του Κέιμπριτζ «σοκαρίστηκε και λυπάται» για τη συμπεριφορά του αδερφού του απέναντι στη Βασίλισσα, όπως αναφέρει η Daily Mail.

Μια πηγή δήλωσε: «Έκαναν μια θορυβώδη επιτυχία σχετικά με αυτό που σκέφτονταν να πετύχουν μετά την μετακόμισή τους στις ΗΠΑ, σε αυτή την ανεξάρτητη ζωή. Και καλή τους τύχη. Αλλά δεν μπορούν να έχουν και την πίτα ολόκληρη και τον σκύλο χορτάτο. Εάν ο πρωταρχικός σου ρόλος είναι να υπηρετείς τον αρχηγό του κράτους και τη μοναρχία, τότε είναι πολύ δύσκολο να το κάνεις αυτό εάν κερδίζεις παράλληλα εκατομμύρια δολάρια. Αυτή είναι η φιλανθρωπία, όχι δημόσια υπηρεσία. Το ζευγάρι εργάζεται με κάποιες αξιέπαινες φιλανθρωπίες και αιτίες, κάτι που είναι υπέροχο. Απλά το μοντέλο το οποίο εφαρμόζουν είναι διαφορετικό από αυτό της βασιλικής οικογένειας».

Η πηγή τόνισε, επίσης, ότι η διάσπαση από την βασιλική οικογένεια ήταν ολοκληρωτικά απόφαση του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ.

Μια άλλη πηγή πρόσθεσε: «Ας είμαστε ξεκάθαροι, οι Σάσσεξ το υποκίνησαν. Έκαναν το άλμα. Αλλά η βασίλισσα είναι σταθερή: είτε είσαι δημόσιος υπάλληλος είτε όχι. Δεν μπορείς να γεμίζεις τις τσέπες σου ενώ αναλαμβάνεις επίσημα καθήκοντα

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook