Ναυάγιο στην Πύλο – Η αντίδραση της Αντζελίνας Τζολί: «Αρρώστησα με αυτή την είδηση»
Σοκαρισμένη η Χολιγουντιανή σταρ από την ναυτική τραγωδία στην Πύλο
Η Αντζελίνα Τζολί γνωστή για την ανθρωπιστική της δράση δεν μπορούσε να μείνει αδιάφορη από την είδηση του πολύνεκρου ναυαγίου στα ανοιχτά της Πύλου με τους 78 μέχρι στιγμής νεκρούς και άγνωστο αριθμό αγνοούμενων.
Με μια μακροσκελή ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Αντζελίνα Τζολί εξέφρασε την οδύνη της για το ναυάγιο .
Το μακροσκελές μήνυμα της Angelina Jolie για το πολύνεκρο ναυάγιο:
«Αρρώστησα με αυτή την είδηση. Κανένας δεν ρισκάρει τη ζωή του με αυτόν τον τρόπο, εκτός κι αν δεν έχει άλλη επιλογή. Ήξερα κάποιον που έχασε τη γυναίκα και την κόρη του, αφού παρέμεναν για ώρες στο νερό, κρατώντας τα κορμιά τους, σε μια προσπάθεια να παραμείνουν ζωντανοί. Ρώτησα γιατί να μπουν σε μια τόσο συνωστισμένη βάρκα αφού έδειχνε τόσο επικίνδυνη, και γιατί να το ρισκάρουν εξαρχής.
Μου απάντησε πως ήταν για χρόνια σε εμπόλεμη ζώνη να βοηθάει ως γιατρός. Έπειτα αποφάσισε να πάρει την οικογένειά του μακριά από τον πόλεμο σε μια συνοριακή χώρα όπου αντιμετώπισαν διακρίσεις. Δεν μπορούσαν να δουλέψουν, η κόρη του δεν μπορούσε να πάει σχολείο, η σύζυγος παρενοχλούνταν τακτικά και παρακαλούσε τον σύζυγό της να κανονίσει να μπουν σε βάρκα.
Η βάρκα τα κατάφερε μέχρι τα μισά. Μου είπε πως δυσκολευόταν πολύ να αναπνεύσει και όλοι ήταν τρομοκρατημένοι. Μετά τον χαμό της οικογένειάς του, αφιέρωσε τη ζωή του να βοηθάει άλλους σαν γιατρός. Δεν είναι κακός άνθρωπος, ούτε κακός πατέρας, Απλά δεν είχε επιλογές!», έγραψε -μεταξύ άλλων- η Angelina Jolie.
Ολες οι Ειδήσεις
- Κυριάκος και Μαρέβα Μητσοτάκη στο Κάιρο: Kοινή εμφάνιση στα λαμπερά εγκαίνια του Grand Egyptian Museum
- Oλυμπιακός – Άρης 2-1: Με Ποντένσε και Ταρέμι πάτησε κορυφή και κοιτάζει Αϊντχόφεν
- Ατρόμητος – Κηφισιά 1-2: Μεγάλη νίκη για τους φιλοξενούμενους στο Περιστέρι
- Η Ιωάννα Μπέλλα: «Σταματήστε – Τα σχόλια για το σώμα και την εμφάνιση μου είναι bullying»
- Κίμπερλι Γκίλφοϊλ: Η πρώτη εμφάνιση στη λαμπερή δεξίωση προς τιμήν Αμερικανών πεζοναυτών (βίντεο)
- Βεντέτα στα Βορίζια: Πριν 70 χρόνια το χωριό βυθίστηκε στο πένθος – 6 νεκροί και 14 τραυματίες
- «Γκέλα» του Παναθηναϊκού στο Πανθεσσαλικό – Έχασε από το Βόλο με 1-0
- Το σπίτι που «ξύπνησε» τη βεντέτα στα Βορίζια – Ο «σασμός» που παραβιάστηκε και τα θύματα της αιματοχυσίας
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook