Ο υπουργός Δικαιοσύνης της Πολωνίας ανακοίνωσε ότι διεξάγει έρευνα η Εισαγγελία του Βρότσλαβ για τη δολοφονία της Αναστάζια, στην Κώ.

Λίγη ώρα μετά την τραγική είδηση του εντοπισμού της σορού της 27χρονης Αναστάζια στη θέση Αλυξές και την στιγμή που η μητέρα της αδικοχαμένης κοπέλας βρίσκεται στο νησί της Κω, ο αδερφός της που βρίσκεται στην Πολωνία, ανέβασε μία συγκινητική ανάρτηση, με την οποία αποχαιρετά την μονάκριβη του αδερφή:

«Δυσκολεύομαι να το γράψω… Αναπαύσου εν ειρήνη αδερφούλα μου! Να είσαι ευλογημένη στο εξής και να είσαι σίγουρη ότι θα αποδοθεί Δικαιοσύνη! Αναπαύσου εν ειρήνη».

Στο μεταξύ έρευνα για την υπόθεση της δολοφονίας της 27χρονης Αναστάζια  ξεκινά και στην Πολωνία όπως ανακοίνωσε ο υπουργός Δικαιοσύνης της χώρας.

Με ανάρτησή του στο Twitter ο Ζμπίγκνιου Ζιόμπρο ανακοίνωσε ότι έδωσε εντολή για διεξαγωγή έρευνας για τη δολοφονία της Αναστάζια την οποία θα διεξάγει η Εισαγγελία στο Βρότσλαβ. «Οι εισαγγελείς θα ζητήσουν άμεσα στοιχεία από Έλληνες ανακριτές» κατέληξε στην ανάρτησή του ο υπουργός Δικαιοσύνης της Πολωνίας.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook