Ένα από τα τρία αγοράκια του ξέφυγε αλλά ο πατέρας το έπιασε, το έβαλε στη σειρά και το σκότωσε μαζί με τα άλλα του δύο παιδιά.

Σε σοκ βρίσκεται η τοπική κοινωνία του Οχάιο από την τριπλή δολοφονία τριών μικρών αγοριών, ηλικίας 7, 4 και 3 ετών, που εκτελέστηκαν εν ψυχρώ από τον ίδιο τους τον πατέρα.

Ο Τσαντ Ντόερμαν συνελήφθη λίγη ώρα μετά το σοκαριστικό του έγκλημα την περασμένη Πέμπτη και κρατείται στην κομητειακή φυλακή Κλέρμοντ. Την Παρασκευή, όταν εμφανίστηκε ενώπιον του δικαστηρίου για να ενημερωθεί για το κατηγορητήριο, ο 32χρονος έβαλε τα κλάματα ακούγοντας τους εισαγγελείς να περιγράφουν τη φρίκη που εκτυλίχθηκε το προηγούμενο απόγευμα στο σπίτι του, όταν έβαλε στη σειρά τους τρεις μικρούς γιους του και τους εκτέλεσε.

Ένα από τα αγόρια προσπάθησε να διαφύγει σε ένα κοντινό χωράφι προτού τον «κυνηγήσει» ο πατέρας του, τον μεταφέρει πίσω στο σπίτι και στη συνέχεια τον πυροβολήσει, είπε ο εισαγγελέας για τον Ντόερμαν στο δικαστήριο, που τελικά όρισε την εγγύηση αποφυλάκισης του άνδρα στα 20 εκατομμύρια δολάρια.

Σε βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα από τη σύλληψή του 32χρονου Τσάντ Ντόερμαν αυτός εμφανίζεται να κάθεται ήρεμος με το όπλο δίπλα του στα σκαλιά του σπιτιού. Οι αστυνομικοί τον ακινητοποιούν ενώ τα σκυλιά του γαβγίζουν δυνατά. Στο πίσω μέρος ακούγεται μια γυναίκα να κλαίει και να φωνάζει, η οποία είναι μάλλον η μητέρα των – νεκρών πια – αγοριών.

Οι αστυνομικοί ανακάλυψαν τα θύματα, ηλικίας 3, 4 και 7 ετών, να βρίσκονται στην αυλή με τραύματα από πυροβολισμούς.

«Σε μια πράξη ανείπωτης σκληρότητας, ο πατέρας που στέκεται μπροστά σας έβαλε στη σειρά τα τρία μικρά αγόρια και τα εκτέλεσε στο ίδιο του το σπίτι με μια καραμπίνα. Ξέρουμε ότι ένα από τα αγόρια κατάφερε να ξεφύγει και έτρεξε σε ένα λιβάδι κοντά στο σπίτι. Ξέρουμε επίσης – από παραδοχή του ίδιου του πατέρα – ότι κυνήγησε αυτό το αγόρι, το έσυρε πίσω στο σπίτι και το εκτέλεσε μπροστά σε μάρτυρες» είπε ο εισαγγελέας Ντέιβιντ Γκαστ για τον Ντόερμαν στο δικαστήριο, που τελικά όρισε την εγγύηση αποφυλάκισης του άνδρα στα 20 εκατομμύρια δολάρια.

Χαρακτηρίζοντας τους φόνους των αγοριών τη «χειρότερη εγκληματική πράξη» που έχει δει στην καριέρα του, ο Γκαστ εξήγησε ότι η 34χρονη μητέρα των παιδιών προσπάθησε να σώσει τα παιδιά της γραπώνοντας το όπλο από τον 32χρονο, ο οποίος την πυροβόλησε στο χέρι. Σύμφωνα με τον ίδιο εισαγγελέα, ο Ντόερμαν παραδέχτηκε τις πράξεις του, τις οποίες φαίνεται να είχε προσχεδιάσει, αν και τα ακριβή κίνητρά του παραμένουν άγνωστα μέχρι στιγμής.

Τι είπε συγκλονισμένος ο πατέρας του δράστη
Ο 59χρονος πατέρας του παιδοκτόνου δήλωσε στη New York Post ότι με τη σύζυγό του προσπαθούν να κατανοήσουν πώς ο γιος τους έκανε αυτό το φρικτό έγκλημα, όμως δυστυχώς «δεν έχουν απαντήσεις». «Απλώς του γύρισε το μυαλό» είπε ο Κίθ Ντόερμαν. «Συνέβαινε κάτι στη ζωή του που δεν μπορούσε να χειριστεί πλέον. Δεν μπορώ να του μιλήσω, δεν με αφήνουν να τον δω και έτσι δεν ξέρω τι να σας πω. Πιθανότατα μου έκρυβε πολλά πράγματα», πρόσθεσε ο πατέρας του 32χρονου.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook