Ισχυρή έκρηξη από διαρροή αερίου στο κέντρο του Παρισιού . Αναφορές γιασοβαρά τραυματίες αγνοούμενους

Ισχυρή έκρηξη σημειώθηκε το απόγευμα στο πέμπτο διαμέρισμα του Παρισιού όπου κτίρια τυλίχτηκαν στις φλόγες , ενώ ένα εξ αυτών έχει μερικώς γκρεμιστεί.

Δύο άνθρωποι αγνοούνται μετά την έκρηξη και αναζητούνται στα ερείπια, ανακοίνωσε η Εισαγγελία του Παρισιού.

Στο κτίριο όπου σημειώθηκε η έκρηξη στεγαζόταν η αμερικανική ακαδημία μόδας

200 πυροσβέστες έσπευσαν στο σημείο και έθεσαν την πυρκαγιά υπό έλεγχο. Σύμφωνα το νεότερο απολογισμό, τέσσερις άνθρωποι έχουν τραυματιστεί σοβαρά, ενώ 25 έχουν πιο ελαφρά τραύματα.

Δύο άνθρωποι αγνοούνται μετά την έκρηξη και αναζητούνται στα ερείπια, ανακοίνωσε η εισαγγελία του Παρισιού.

Η έκρηξη σημειώθηκε νωρίτερα σήμερα το απόγευμα στο Αμερικανικό Μουσικό Σχολείο του Παρισιού με την Αστυνομία να απευθύνει έκκληση στους πολίτες να αποφύγουν την περιοχή

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η έκρηξη προκλήθηκε από διαρροή αερίου στο Αμερικανικό Μουσικό Σχολείο, στην οδό Saint-Jacques του 5ου διαμερίσματος της γαλλικής πρωτεύουσας, ενώ η «Le Parisien» κάνει λόγο για τέσσερα άτομα που έχουν τραυματιστεί σοβαρά.

«Κάτοικοι του 5ου διαμερίσματος, μόλις σημειώθηκε έκρηξη (από διαρροή) αερίου στην πλατεία Αλφόνς Λαβεράν, στη συνοικία Βαλ-ντε-Γκρας, κτήρια καίγονται, μείνετε μακριά για να επιτρέψετε στους πυροσβέστες να επέμβουν», ήταν το μήνυμα του αντιδημάρχου Εντουάρντ Σιβέλ.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook