Την ώρα που όλα τα ξένα μέσα ενημέρωσης και αναλυτές θεωρούνότι ο Βλαντιμίρ Πούτιν είναι αποδυναμωμένος, ο Ρώσος πρόεδρος στην πρώτη ηχογραφημένη δήλωση του επιμένει στην “ ειδική στρατιωτική επιχείρηση” στην Ουκρανία.

O πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν δήλωσε σήμερα, λίγες ώρες μετά την ανταρσία Πριγκόζιν,  στη ρωσική κρατική τηλεόραση ότι βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με το υπουργείο Άμυνας και ότι η χώρα του, εξακολουθεί να έχει εμπιστοσύνη στα σχέδια της, με σημείο αναφοράς “την ειδική στρατιωτική επιχείρηση” στην Ουκρανία.

Τα σχόλια του προέδρου προέδρου Πούτιν έγιναν στον ανταποκριτή του Κρεμλίνου Πάβελ Ζαρούμπιν μεταδόθηκαν από την κρατική τηλεόραση.

Ο Πούτιν επανέλαβε ότι είναι αφοσιωμένος στον πόλεμο στην Ουκρανία, χρησιμοποιώντας μάλιστα τον όρο «ειδική στρατιωτική επιχείρηση» που έχει υιοθετήσει το Κρεμλίνο. Όπως είπε, είναι η κορυφαία προτεραιότητά του και ότι η μέρα του στην προεδρία αρχίζει με τη στρατιωτική επιχείρηση στην Ουκρανία και τελειώνει με αυτήν. «Κοιμάμαι και ξυπνάω» έχοντας την «ειδική στρατιωτική επιχείρηση» ως προτεραιότητα.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook