Σοβαρό πρόβλημα υγείας αντιμετωπίζει η διάσημη τραγουδίστρια Μαντόνα, η οποία χρειάστηκε μάλιστα να νοσηλευτεί για κάποιες μέρες διασωληνωμένη σε μονάδα εντατικής θεραπείας.

Ο Guy Oseary επί χρόνια μάνατζερ της Madonna, , ενημέρωσε ότι η 64χρονη τραγουδίστρια «ανέπτυξε μια σοβαρή βακτηριακή λοίμωξη που οδήγησε σε μια πολυήμερη παραμονή στη ΜΕΘ» το Σάββατο.

«Η υγεία της βελτιώνεται, ωστόσο εξακολουθεί να βρίσκεται υπό ιατρική φροντίδα. Αναμένεται πλήρης ανάρρωση», συνέχισε ο Oseary.

«Αυτή τη στιγμή πρέπει να σταματήσουμε όλες τις δεσμεύσεις, που περιλαμβάνει η περιοδεία», πρόσθεσε. “Θα μοιραστούμε περισσότερες λεπτομέρειες μαζί σας μόλις τις έχουμε, συμπεριλαμβανομένης μιας νέας ημερομηνίας έναρξης για την περιοδεία και για τις επαναπρογραμματισμένες παραστάσεις.”

Σύμφωνα με δημοσιεύματα η Μαντόνα βρέθηκε στο σπίτι της στη Νέα Υόρκη χωρίς τις αισθήσεις της το Σάββατο και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, όπου χρειάστηκε να διασωληνωθεί. Στο πλευρό της 64χρονης βασίλισσας της ποπ, ήταν η κόρη της Λούρδη Λεόν.


Τον τελευταίο μήνα η Μαντόνα έκανε εντατικές πρόβες για την παγκόσμια περιοδεία Celebration World Tour, με την οποία θα γιόρταζε τα 40 χρόνια της καριέρας της.

Μέχρι στιγμής, η Μαντόνα φέρεται να έχει βγει από τη ΜΕΘ και να βρίσκεται στη φάση της ανάρρωσης. Όμως, τα παιδιά της δεν έχουν κάνει καμία δημόσια δήλωση σχετικά με την κατάστασή της.

Πηγή κοντά στην τραγουδίστρια μοιράστηκε με το CNN την Τετάρτη ότι «είναι εκτός ΜΕΘ και αναρρώνει».
Η κατάσταση της 64χρονης τραγουδίστριας ήταν τόσο σοβαρή που οι συγγενείς της «προετοιμάζονταν για το χειρότερο», είπε ένα μέλος της οικογένειας στο DailyMail.com.

Το μέλος της οικογένειας είπε ότι η σοκαριστική κατάρρευση ήταν μια κλήση αφύπνισης για τη Madonna, η οποία πιστεύει ότι είναι «ανίκητη» και πιέζει τον εαυτό της εξαιρετικά σκληρά για να προετοιμαστεί για την περιοδεία.

«Τις τελευταίες δύο ημέρες, κανείς δεν ήξερε πραγματικά προς ποια κατεύθυνση επρόκειτο να στραφεί η κατάσταση της υγεία της και η οικογένειά της προετοιμαζόταν για το χειρότερο», είπε η συγγενής. «Γι’ αυτό κρατήθηκε μυστικό από το Σάββατο. Όλοι πίστευαν ότι μπορεί να τη χάσουμε και αυτή ήταν η πραγματικότητα της κατάστασης ».

Η οικογενειακή πηγή είπε στο DailyMail.com ότι η ξαφνική νοσηλεία της τους ένωσε. «Όλα τα μέλη της οικογένειας της Madonna έχουν μαζευτεί για αυτό», είπε ο συγγενής. Και λειτούργησε ως υπενθύμιση στην τραγουδίστρια ότι έπρεπε να φροντίσει τον εαυτό της.

«Νομίζει ότι είναι ακόμα νέα, ενώ στην πραγματικότητα δεν είναι. Πιστεύει επίσης ότι είναι ανίκητη ».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook