Η φωτιά στη Ρόδο και η «κόλαση» που περνούν οι χιλιάδες τουρίστες στο νησί είναι πρώτο θέμα στα περισσότερα βρετανικά ΜΜΕ

Πρώτο θέμα στην ιστοσελίδα της βρετανικής Daily Mail είναι η «καλοκαιρινή κόλαση» των χιλιάδων τουριστών στη Ρόδο, που εγκατέλειψαν άρον άρον τα τρία ξενοδοχεία που τυλίχτηκαν στις φλόγες της ανεξέλεγκτης πυρκαγιάς που καίει στο νησί εδώ και 5 ημέρες.

«Οι πυρκαγιές αναγκάζουν εκατοντάδες Βρετανούς παραθεριστές να εκκενώσουν τα ξενοδοχεία τους και να περπατήσουν 6 χιλιόμετρα με ζέστη 35 βαθμών Κελσίου – προκαλώντας πλημμύρα παραπόνων σε εταιρείες διακοπών» γράφει η Daily Mail.


H Daily Mail, το BBC και η Mirror έχουν πρώτο θέμα τις φωτιές στο νησί των Ιπποτών και τη μεγάλη επιχείρηση εκκένωσης.


H Daily Mail αναφέρει ότι εκατοντάδες τουρίστες αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τα θέρετρα της Ρόδου, καθώς οι ανεξέλεγκτες πυρκαγιές επεκτάθηκαν στο νησί της Ρόδου, μετατρέποντας τον ουρανό σε πορτοκαλί και γεμίζοντας τον αέρα με καυστικό καπνό.


Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας αναφέρεται στην απόφαση των αρχών να διατάξουν την εκκένωση τεσσάρων περιοχών, συμπεριλαμβανομένων δύο παραθαλάσσιων θερέτρων, καθώς η πυρκαγιά καίει το νησί για πέμπτη ημέρα.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook