Η Σοφία Μπάρκλεϊ δήλωσε σε ραδιοφωνική εκπομπή ότι συμμετείχε σε όργιο με τον Νεϊμάρ και αποκάλυψε και το όνομα του άλλου άνδρα

Σάλο συνεχίζει να προκαλεί η ιδιωτική ζωή του Νεϊμάρ. Το φτωχόπαιδο από τη Βραζιλιά που μέσω του ποδοσφαίρου έγινε ένας από τους πιο πλούσιους ανθρώπους στον κόσμο έχει κατηγορηθεί για βιασμό από την Ναγίλα Τριντάντε, έχει γραφτεί ότι συμμετείχε σε όργια ενώ πρόσφατα ζήτησε συγγνώμη από την σύντροφό του, η οποία περιμένει και το παιδί του, γιατί την απάτησε.
Μάλιστα κυκλοφόρησε ότι έχει υπογράψει μαζί της, με την Μπρούνα Μπιανκάρντι, και σύμφωνο απιστίας με αυστηρές οδηγίες!

Τώρα ο άσος της Παρί Σεν Ζερμέν που είναι στην Ιαπωνία για τουρ έρχεται και πάλι στην επικαιρότητα για … σεξουαλικούς λόγους. Μια 23χρονη influencer η τρανς Βραζιλιάνα Σοφία Μπάρκλεϊ μίλησε στο πρόγραμμα Chupim στο Metropolitana FM και ισχυρίστηκε ότι ο Νεϊμάρ έκανε σεξ με άλλον άνδρα!

https://www.tiktok.com/@oliberal.com/video/7260214152675822853?referer_url=www.protothema.gr%2Fsports%2Farticle%2F1397665%2Fneimar-trans-influencer-ishuristike-oti-o-asos-tis-pari-ekane-sex-me-allon-andra-deite-video%2F&refer=embed&embed_source=121355059%2C121351166%2C121331973%2C120811592%2C120810756%3Bnull%3Bembed_blank&referer_video_id=7260214152675822853

Όλα έγιναν, βάσει τον λόγων της Μπάρκλεϊ, σ’ ένα πάρτι στη Βραζιλιά το 2021 στην περίοδο της καραντίνας λόγω του Covid-19. H τρανς είπε ότι ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ συμμετείχε μαζί της σε όργιο με μια άλλη κοπέλα και έναν άνδρα. Μάλιστα με αυτόν τον άνδρα είχε σεξουαλική επαφή ο Νεϊμάρ.

Δεν ανέφερε εάν έκανε και μαζί της σεξ και εάν το τέταρτο μέλος ήταν τρανς.

«Αρχίσαμε να μιλάμε, να έχουμε καλή χημεία μεταξύ μας και μετά πήγαμε στην κρεβατοκάμαρα. Εκεί βρεθήκαμε όλοι μαζί στο κρεβάτι. Εγώ, ο Νεϊμάρ, ο Πέδρο Σκούμπι και μια ακόμη γυναίκα» είπε αρχικά η Σοφία και συνέχισε: «Αρχίσαμε να φιλιόμαστε στο στόμα. Το δωμάτιο ήταν σκοτεινό. Μετά ο Νεϊμάρ ξεκίνησε να πιπιλίζει το στήθος της κοπέλας και βγάλαμε όλοι τα ρούχα μας. Στη συνέχεια ο Νεϊμάρ είχε επαφή με τον άλλον άνδρα».

Ο Νεϊμάρ για να μην διαρρεύσουν βίντεο από το πάρτι υποχρέωσε τους καλεσμένους να αφήσουν τα κινητά σε άλλο δωμάτιο. Ακόμη όλοι υπέγραψαν συμφωνία εμπιστευτικότητας και όπως ισχυρίζεται η Μπάρκλεϊ εκείνη δεν την υπέγραψε.

Ο Πέδρο Σκούμπι που είναι ο άλλος άνδρας είναι διάσημος Βραζιλιάνος σέρφερ. Έχει τρία παιδιά με την ηθοποιό Λουάνα Πιοβάνι και είχε σχέση και με την διάσημη ποπ σταρ Αννίτα.

Η Σοφία Μπάρκλεϊ γεννήθηκε στο Σάο Πάολο και βιάστηκε στα 7 της χρόνια από οικογενειακό φίλο. Ο πατέρας της την έδιωξε από το σπίτι στα 15 και ξεκίνησε τα ναρκωτικά. Δεν έκρυψε ποτέ ότι είναι τρανς και η ιστορία της όταν την είπε δημόσια συγκέντρωσε 2 εκατ. προβολές.

ΠΗΓΗ

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook