Ο Τζαστίν Τριντό ανακοίνωσε επίσημα μέσω Instagram ότι χωρίζει από τη σύζυγο του.

Ύστερα από 18 χρόνια γάμου, ο 51χρονος πρωθυπουργός του Καναδά, Τζαστίν Τριντό, ανακοίνωσε πως χωρίζει με τη 48χρονη σύζυγό του, Σοφί.

Ο Τριντό έχει αποκτήσει από τον γάμο του με τη Σοφί τρία παιδιά, τον 15χρονο Χαβιέ, την 14χρονη Έλα Γκρέις και τον 9χρονο Αντριέν.

To ζευγάρι έδωσε όρκους αιώνιας πίστης, τον Μάιο του 2005, στο Μόντρεαλ. Σχεδόν δύο δεκαετίες αργότερα, όμως, οι δύο αποφάσισαν να βάλουν τίτλους τέλους.

Ανακοίνωση του χωρισμού έγινε μέσω Instagram και ο Καναδός πρωθυπουργός αναφέρει:

«Γεια σε όλους, η Σοφί και εγώ θα θέλαμε να μοιραστούμε το γεγονός πως μετά από πολλές συζητήσεις δύσκολες, αλλά με νόημα, αποφασίσαμε να χωρίσουμε.

Όπως πάντα, παραμένουμε μια οικογένεια στενά συνδεδεμένη με βαθιά αγάπη και σεβασμό ο ένας για τον άλλον και για καθετί που χτίσαμε και θα συνεχίσουμε να χτίζουμε.

Για το καλό των παιδιών μας, ζητάμε να σεβαστείτε την ιδιωτικότητά μας. Σας ευχαριστώ».

Το γραφείο του Καναδού πρωθυπουργού ανακοίνωσε ότι Τζαστίν και Σοφί έχουν ήδη υπογράψει νομική συμφωνία. «Εργάστηκαν για να διασφαλίσουν ότι έχουν γίνει όλα τα νομικά και ηθικά βήματα σε ό,τι αφορά την απόφασή τους να χωρίσουν και θα συνεχίσουν να το κάνουν και στο μέλλον», προστίθεται σε αυτήν την ανακοίνωση.

Για το πώς γνωρίστηκαν ο Καναδός πρωθυπουργός με την πρώην – πλέον – σύζυγό του, η καναδική Globe and Mail σε άρθρο που είχε γράψει ανέφερε πως η Σοφί γνώριζε την οικογένεια Τριντό, καθότι ήταν συμμαθήτρια του μικρότερου αδελφού του Τζαστίν, Μισέλ, ο οποίος έχασε τη ζωή του σε χιονοστιβάδα κατά τη διάρκεια εκδρομής για σκι στη Βρετανική Κολομβία, το 1998.

Ο Τζαστίν με τη Σοφί γνωρίστηκαν καλύτερα σε έναν φιλανθρωπικό χορό του Μόντρεαλ, το 2003, και παντρεύτηκαν δύο χρόνια αργότερα.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook