Τραγωδία συγκλονίζει την Νέα Υόρκη, όπου μια διακεκριμένη ογκολόγος πυροβόλησε το μόλις πέντε μηνών μωρό της και στη συνέχεια αυτοκτόνησε μέσα στην έπαυλή της. Για μια φρικτή δολοφονία - αυτοκτονία κάνει λόγο η Αστυνομία

Πρόκειται για τη 40χρονη δρ Κρίσταλ Κασκέτα που ζούσε στη Νέα Υόρκη η οποία είχε βραβευτεί τόσο για την συμπόνοια της στους ασθενείς όσο και για την επιστημονική της επάρκεια . Ήταν αιματολόγος – ογκολόγος στο νοσοκομείο Mount Sinai, και πριν από πέντε μήνες είχε γίνει μητέρα.

Σύμφωνα με την Daily Mail, όλα έγιναν το πρωί της Κυριακής όταν η γιατρός μπήκε στο δωμάτιο του παιδιού και αφού το πυροβόλησε έστρεψε το όπλο στον εαυτό της.

«Η σκηνή συνάδει με δολοφονία – αυτοκτονία» ανέφερε σε ανακοίνωσή της η αστυνομία.

Το περιστατικό συνέβη στην οικία της οικογένειας, αξίας 1 εκατομμυρίου δολαρίων, στο οποίο η γιατρός ζούσε με το παιδί και τον 37χρονο σύζυγό της Τιμ Τάλτι, με τον οποίο είχαν παντρευτεί το 2019.

Ποια ήταν η δρ Κρίσταλ Κασκέτα
Η Κασκέτα αποφοίτησε από το Albany Medical College, σύμφωνα με το βιογραφικό της στην ιστοσελίδα του Mt. Sinai, όπου της είχε απονεμηθεί βραβείο για τη συμπόνοια και τη συμπαράσταση που έδειχνε όταν αντιμετώπιζε ασθενείς.

Ολοκλήρωσε την ειδικότητά της στην Ιατρική Σχολή Hofstra North Shore LIJ στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο North Shore, όπου πήρε παρόμοιο βραβείο.

Στο Mt. Sinai, η δρ Κασκέτα ειδικεύτηκε στην έρευνα για τον καρκίνο του μαστού.

Το νοσοκομείο αρνήθηκε να κάνει κάποιο σχόλιο για το τραγικό γεγονός.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook