Έβαλαν τα κλάματα γιατροί και νοσοκόμες όταν αντίκρισαν το θύμα, από τα τραύματα της κακοποίησης που υπέστη

Δράστης της βάρβαρης επίθεσης εναντίον της 29χρονης ο Ουμάν. Μ, 18 χρόνων ο οποίος έχει ποινικό παρελθόν με πράξεις βίας ενώ ερευνάται από πέρυσι και για τον βιασμό της 12χρονης αδελφής του

Σοκαρισμένη είναι η Γαλλία από την πρωτοφανούς αγριότητας επίθεση σε βάρος μιάς 29χρονης γυναίκας από τον Ουμάν, μέσα στο σπίτι της στο ο Χερβούργο, από τον 18χρονο Ουμάν ο οποίος έχει συλληφθεί.

Σύμφωνα με την Daily Mail, η επίθεση εις βάρος της 29χρονης σημειώθηκε στις 4 Αυγούστου, όταν ο Ουμάρ Ν. εισάβαλε στο σπίτι της, την γράπωσε από τον λαιμό και άρχισε να την γρονθοκοπεί στο πρόσωπο και το σώμα. Οι ώρες που ακολούθησαν ήταν εφιαλτικές για τη γυναίκα, που βιάστηκε επανειλημμένα, βασανίστηκε με σκουπόξυλο και εγκαταλείφθηκε στο διαμέρισμά της από τον διεστραμμένο άνδρα με σπασμένα πλευρά, διάτρηση παχέος εντέρου και άλλους σοβαρούς τραυματισμούς στα εσωτερικά της όργανα.

Το θύμα, το οποίο παραμένει ανώνυμο, έμεινε γυμνό και σε ένα ματωμένο χάος στο πάτωμα του διαμερίσματός της προτού καταφέρει να φτάσει στο τηλέφωνό της και να καλέσει σε βοήθεια με τους γιατρούς και τους νοσοκόμους που έφτασαν εσπευσμένα να την μεταφέρουν στο νοσοκομείο Παστέρ στο Χερβούργο.

Η γυναίκα βρίσκεται ακόμα σε κώμα και δίνει μάχη για τη ζωή της 11 ημέρες αφότου οι γιατροί χειρούργησαν τα εκτεταμένα τραύματά της για αρκετές ώρες. «Οι ερευνητές είναι σοκαρισμένοι, δεν έχουν ξαναδεί τόση βαρβαρότητα», είπε στη Le Figaro μια πηγή που γνωρίζει το θέμα. Μέσα σε λίγες μέρες μετά τη «θηριωδία», ο Ουμάν Ν.. συνελήφθη στο σπίτι της μητέρας του, αφού οι αστυνομικοί ταίριαξαν δακτυλικά αποτυπώματα που άφησε στη λαβή της πόρτας μέσα στο σπίτι του θύματος , ενώ και εντόπισαν γεωγραφικά το τηλέφωνό του στο σπίτι της άτυχης γυναίκας τη στιγμή της επίθεσης.

Κατά την ανάκριση από την αστυνομία, πηγές λένε ότι ο Oumar N δεν έδειξε «κανένα συναίσθημα και καμία ενσυναίσθηση» για το θύμα και είχε αρχικά αρνηθεί την ενοχή του για την επίθεση πριν του δείξουν τα αποδεικτικά στοιχεία των δακτυλικών αποτυπωμάτων.

Σύμφωνα με τους εισαγγελείς ότι ο δράστης κατηγορήθηκε το Σάββατο για «βιασμό συνοδευόμενο από βασανιστήρια ή και πράξεις βαρβαρότητας».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook