Σε δέκα συλλήψεις προχώρησε η τουρκική αστυνομία για τη δολοφονία των έξι Τούρκων στην Λούτσα, στις 11 Σεπτεμβρίου.

Στη σύλληψη 10 ατόμων, που φέρονται να σχεδίαζαν αντίποινα για τη δολοφονία των έξι Τούρκων στην Αρτέμιδα της Λούτσας προχώρησε η τουρκική Αστυνομία σε Κωνσταντινούπολη και Σμύρνη.

Οι 10 συλληφθέντες, σύμφωνα με τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης, είναι μέλη της συμμορίας με την ονομασία «Daltons» του Μπαρίς Μπογιούν, του Τούρκου μαφιόζου  που  είναι φυγόδικος στη  Τουρκία και φέρεται να βρίσκεται στην Ιταλία.

Στη συμμορία αυτή φέρεται πως ανήκαν και οι Τούρκοι που δολοφονήθηκαν στις 11 Σεπτεμβρίου στην Αρτέμιδα, στο πλαίσιο του πολέμου ανάμεσα σε συμμορίες  που δραστηριοποιούνται στη διακίνηση κοκαΐνης στην Ευρώπη.

Σύμφωνα με τις τουρκικές αρχές οι συλληφθέντες φαίνεται πως ετοίμαζαν αντίποινα στην Κωνσταντινούπολη για τις δολοφονίες των έξι στην Αρτέμιδα, που έγιναν από τουλάχιστον τέσσερα άτομα με 60 σφαίρες.

Οι συλλήψεις τους έγιναν έπειτα από εφόδους πάνοπλων αστυνομικών των ειδικών δυνάμεων σε σπίτια στην Κωνσταντινούπολη και τη Σμύρνη, ενώ το τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων ANKΑ δημοσιοποίησε και σχετικό βίντεο.

Σύμφωνα με ανακοίνωση των τουρκικών αρχών στις έρευνες που έγιναν βρέθηκαν 4 πιστόλια, 85 φυσίγγια, μικροποσότητα ναρκωτικών και χρήματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες ανάμεσα στους υπόπτους που συνελήφθησαν στην Τουρκία είναι δύο γυναίκες αλλά και δύο αδέλφια ανδρών, οι οποίοι είναι ανάμεσα στα έξι θύματα της Αρτέμιδας.

Πηγή: ertnews.gr

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook