Συγκλονιστικό βίντεο με μια οικογένεια Ισραηλινών που έχασε την 18χρονη κόρης της και προσπαθεί να σώσει τα άλλα δύο παιδιά της.

Την ώρα που ο αριθμός των νεκρών και των τραυματιών αυξάνεται δραματικά στη Μέση Ανατολή, μετά την αιματηρή επίθεση που εξαπέλυσε η παλαιστινιακή οργάνωση Χαμάς σε πόλεις και χωριά στο Ισραήλ, συγκλονίζει βίντεο που δείχνει μια τετραμελή οικογένεια από το Ισραήλ που προσπαθεί να προστατευθεί εν μέσω πυραυλικής επίθεσης.

Θρηνώντας την 18χρονη κόρη της οικογένειας που έχασε τη ζωή της κατά τη διάρκεια των πυραυλικών χτυπημάτων και εμφανώς σοκαρισμένα τα υπόλοιπα μέλη της προσπαθούν να προστατευτούν την ώρα που ακούγονται οι σειρήνες.


Με τα παιδιά, ένα αγόρι και ένα κορίτσι να είναι ξαπλωμένα στο πάτωμα, σοκαρισμένα να κλαίνε , τον πατέρα να έχει αίμα στα χέρια του και να κοιτά περίλυπος προς τα κάτω, με τη μητέρα που κλαίει και ακουμπά τα παιδιά της το βίντεο καταγράφει τον θρήνο και την απελπισία της τραγικής μάνας: «Προσέξτε. Δεν έχω την πολυτέλεια να χάσω και άλλη ζωή τώρα. Δεν μπορεί να είναι αλήθεια, δεν μπορεί να είναι αλήθεια. Χτυπούν οι σειρήνες. Πέστε κάτω» λέει. Το συγκλονιστικό βίντεο δείχνει την ίδια και τον σύζυγό τους να σκεπάζουν με τα κορμιά τους τα παιδιά τους για να τα προστατεύσουν την ώρα που ακούγονται οι ήχοι από τις εκρήξεις.

Άγνωστη είναι η τύχη της οικογένειας που επλήγη από τα θραύσματα από τις ρουκέτες, κι αν ακόμη τα μέλη της είναι όλα ζωντανά

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook