«Η Χαμάς θα περάσει δύσκολα και τρομερά πράγματα» (...) μόλις ξεκινήσαμε» την εκστρατεία» ανέφερε ο Μπενιαμιν Νετανιάχου

Η απάντηση του Ισραήλ στην πρωτοφανή και πολυμέτωπη επίθεση των Παλαιστίνιων ενόπλων από τη Λωρίδα της Γάζας θα «αλλάξει τη Μέση Ανατολή» δήλωσε σήμερα ο πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου.

Ο Νετανιάχου μιλούσε σε δημάρχους των νότιων συνοριακών πόλεων, που δέχθηκαν πλήγματα από την αιφνιδιαστική επίθεση, αναφέρεται σε ανακοίνωση του πρωθυπουργικού γραφείου, χωρίς να παρέχονται περαιτέρω διευκρινίσεις.


«Ξέρω ότι έχετε περάσει από τρομερές και δύσκολες καταστάσεις• το κράτος θα κάνει τα πάντα για να σας βοηθήσει», είπε ο Ισραηλινός πρωθυπουργός στις αρχές του νότιου Ισραήλ.

Ο Νετανιάχου τους ανέφερε χαρακτηριστικά στους Ισραηλινούς αξιωματούχους να «μην καμφθούν γιατί πρόκειται να αλλάξουμε τη Μέση Ανατολή», προσθέτοντας, «Η Χαμάς θα περάσει δύσκολα και τρομερά πράγματα» (…) μόλις ξεκινήσαμε» την εκστρατεία».
«Η ηγεσία σας είναι πολύ δυνατή σε αυτές τις δύσκολες μέρες, θα χρειαστεί χρόνος και χρειάζεται μια σθεναρή στάση στις δύσκολες μέρες που έρχονται».

«Σας αγκαλιάζω, εσάς και τους κατοίκους. Είμαστε όλοι μαζί σας και θα νικήσουμε (τη Χαμάς) με δύναμη, πολλή δύναμη», είπε ο Νετανιάχου.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook