Ο Πορτογάλος άσος αγκάλιασε και φίλησε την ΑμεΑ ζωγράφο Φατιμέ Χαμινί που του χάρισε δύο πορτρέτα του. Το «αμάρτημα" του όμως είναι ότι η Φατιμέ είναι ανύπαντρη και αν κάποιος άνδρας την αγκαλιάσει διαπράττει μοιχεία!

Ο διεθνής Πορτογάλος επιθετικός είχε επισκεφτεί πρόσφατα με την Αλ Νασρ την Τεχεράνη για να παίξει με την Περσέπολις στο Champions League της Ασίας και έγινε δεκτός ως με τιμές ήρωα.

Δεν μπορούσε όμως να φανταστεί τι θα του συνέβαινε στη συνέχεια. Στο ξενοδοχείο όπου διέμενε, και έχει γίνει ήδη άγαλμα, τον περίμενε η φημισμένη Ιρανή ζωγράφος Φατιμέ Χαμινί, για να του παραδώσει δύο πορτέτα του.

Η Φατιμέ είναι ανάπηρη κατά 85% και ζωγραφίζει με το δεξί της πόδι. Ο Ρονάλντο για να την ευχαριστήσει την αγκάλιασε και την φίλησε. Αυτή η κίνηση εξόργισε δύο Ιρανούς δικηγόρους, οι οποίοι κατέθεσαν μήνυση κατά του Κριστιάνο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MARCA (@marca)


Στο Ιράν όταν αγκαλιάσεις και φιλήσεις μια ανύπαντρη γυναίκα θεωρείται μοιχεία και έτσι το δικαστήριο τον καταδίκασε σε 99 μαστιγώματα, τα οποία θα… δεχτεί εάν επισκεφτεί ξανά το Ιράν!

Σύμφωνα με την ισπανική Marca, η ποινή θα μπορούσε να συγχωρεθεί από δικαστή «αν οι πράξεις δεν είναι αξιόποινες ή αν ο Κριστιάνο Ρονάλντο δείξει μεταμέλεια».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook