Σπαράζει στο κλάμα ένας γιατρός σε νοσοκομείο της Γάζας μόλις βλέπει νεκρούς τον πατέρα του και τον αδελφό του

Ο γιατρός κλαίει γοερά ενώ οι συνάδελφοι γύρω του τον αγκαλιάζουν και προσπαθούν να τον συνεφέρουν και να τον παρηγορήσουν

Ανείπωτο είναι το δράμα για τις οικογένειες των Ισραηλινών που είδαν τους δικούς τους ανθρώπους να σφάζονται και να απαγάγονται από τη Χαμάς αλλά και των Παλαιστινίων που βομβαρδίζονται ανηλεώς ως αντίποινα για την επίθεση της 7ης Οκτωβρίου.

Στα νοσοκομεία της Γάζας καταφθάνουν συνεχώς τραυματίες με τους γιατρούς να δίνουν πραγματική μάχη για να τους περιθάλψουν σε αντίξοες συνθήκες.

Συγκλονίζει βίντεο που καταγράφει τον θρήνο ενός γιατρού, ο οποίος εργαζόταν στο νοσοκομείο αλ-Σίφα στη Γάζα, όταν αντίκρισε τα άψυχα σώματα του πατέρα του και του αδερφού του που σκοτώθηκαν σε αεροπορική επιδρομή μέσα στο διαμέρισμά τους.

Ο γιατρός δεν μπορεί να πιστέψει τι έχει συμβεί και ξεσπά σε λυγμούς, ενώ οι άνθρωποι γύρω του τον αγκαλιάζουν, τον απομακρύνουν από τα πτώματα των δικών του και προσπαθούν να τον συνεφέρουν και να τον παρηγορήσουν.

@aljazeeraenglish

This is the moment a doctor in #Gaza sees the bodies of his father and brother arrive at the trauma unit at al-Shifa Hospital. They had been killed by an #Israeli air strike on their apartment building. #palestine #gazastrip #gazacity #israel #gazapalestine #palestiniantiktok

♬ original sound – Al Jazeera English

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook