Η 21χρονη, Μία Σεμ από τις 7 Οκτωβρίου κρατείται όμηρος από την τρομοκρατική οργάνωση και χτες με βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα η Χαμάς, απηύθυνε δραματική έκκληση για την απελευθέρωσή της.

Η μητέρα της Μία Σεμ, της Γαλλοϊσραηλινής ομήρου της Χαμάς, ικέτευσε σήμερα “τους ηγέτες του κόσμου” για την απελευθέρωση της κόρης της, η οποία απήχθη στις 7 Οκτωβρίου στο Ισραήλ από τη Χαμάς.

«Ούρλιαξα όταν είδα το βίντεο της Μία, γιατί είδα ότι είναι ζωντανή, αλλά όταν την είδα ξανά, είδα ότι είναι τραυματισμένη», δήλωσε σε συνέντευξή Τύπου η Κέρεν Σεμ, μητέρα της αιχμαλώτου της Χαμάς η οποία εμφανίστηκε σε ένα βίντεο από τη Γάζα που αναρτήθηκε τη νύχτα.

Η απελπισμένη μητέρα της λέει «το μωρό μου κρατιέται από τον χειρότερο εχθρό στον κόσμο».

Η γυναίκα είπε ότι είχαν ακούσει φήμες ότι η Μια πυροβολήθηκε στον ώμο ή στο πόδι, αλλά μπορούσαν να καταλάβουν από το βίντεο ότι πυροβολήθηκε στον ώμο και ότι είχε υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

«Βλέπω ότι είναι πολύ τρομοκρατημένη, πονάει πολύ, και μπορώ να δω ότι λέει αυτό που της λένε να πει», ανέφερε χαρακτηριστικά η Κέρεν Σεμ.

Είπε επίσης ότι η 21χρονη, η οποία πυροβολήθηκε και απήχθη από το Φεστιβάλ Nova κοντά στα ισραηλινά σύνορα, «πήγε μόνο σε ένα πάρτι, σε ένα φεστιβάλ για να διασκεδάσει… και τώρα είναι στη Γάζα».

Το βίντεο που κυκλοφόρησε η οικογένειά της δείχνει τη Μία, την οποία η μαμά της έχει περιγράψει ως «πολεμίστρια», να χορεύει και να χαμογελά με φίλους.

Η μητέρα της κοπέλας ζήτησε από τους ηγέτες όλου τους κόσμου «να φέρουν στο σπίτι» όλους τους αιχμαλώτους.

«Έχουμε υποστεί μια εξωφρενική τρομοκρατική επίθεση που θα μπορούσε να γίνει στη Γαλλία αύριο ή στις ΗΠΑ. Ο εχθρός είναι σατανικός», δήλωσε η Σεμ.

Ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν είχε ζητήσει λίγο νωρίτερα την “άμεση και άνευ όρων απελευθέρωσή της”.

Η Κερέν Σεμ σημείωσε, σχετικά με βίντεο που δημοσιοποίησε η Χαμάς χθες, Δευτέρα, το βράδυ στο οποίο παρουσιάζεται η κόρη της, ότι “το βρήκε την ίδια ώρα με τον υπόλοιπο κόσμο χωρίς να έχει προηγηθεί επαφή με την κυβέρνηση” του Ισραήλ.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook