«Εξουδετέρωσε» τους εκτελεστές της Χαμάς με… τσάι και κουλουράκια και κατάφερε να τους κρατήσει 17 ώρες μέσα στο σπίτι της μέχρι που τους εξόντωσαν οι Ισραηλινοί κομάντος.

Μια 65χρονη γυναίκα ήρθε αντιμέτωπη με τους άνδρες της Χαμάς και κατάφερε να τους «εξουδετερώσει». Όλο το Ισραήλ μιλά γι αυτή και σήμερα συναντήθηκε και με τον Αμερικανό πρόεδρο.

Στην περιοχή Οφακίμ κοντά στη Γάζα βρίσκεται ο απεσταλμένος του MEGA, Μαρίνος Αλειφέρης σχεδόν 24 ώρες μετά το χτύπημα που προκάλεσε τη διεθνή κατακραυγή.

Το MEGA βρέθηκε στο σπίτι της γυναίκας που έχει γίνει πλέον, σύμβολο για τους Ισραηλινούς ενώ , σήμερα συναντήθηκε και με τον Αμερικανό πρόεδρο, Τζο Μπάιντεν.


Στη συγκεκριμένη περιοχή όμως, εκτυλίχθηκε και μία απίστευτη ιστορία.

Η 65χρονη γυναίκα ήρθε αντιμέτωπη με τους άνδρες της Χαμάς την πρώτη μέρα της επίθεσης και κατάφερε να τους καθυστερήσει για περίπου 17 ώρες μέχρι τη στιγμή που μπήκαν στο σπίτι οι Ισραηλινοί κομάντος.

Για να τους ηρεμήσει η γυναίκα τους έδωσε φαγητό και τους έφτιαχνε τσάι ενώ ο γιος της που ήταν σε άλλο σπίτι, και προσπάθησε πάει εκεί κατάφερε να καταλάβει πως έχουν εισβάλλει το σπίτι των γονιών όταν η μητέρα του που τον είδε από το παράθυρο του έκανε νόημα.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook