Νλυχτα κόλαση με Σφοδρούς βομβαρδισμούς σε εξέλιξη από το Ισραήλ στη Λωρίδα της Γάζας

Ο απεσταλμένος του MEGA, Μαρίνος Αλειφέρης, ανέφερε ότι τις τελευταίες ώρες το Ισραήλ βομβαρδίζει ακατάπαυστα από στεριά, αέρα και θάλασσα την βόρεια Λωρίδα της Γάζας.

Όπως όλα δείχνουν είναι σε εξέλιξη μία μεγάλη επιχείρηση από τον ισραηλινό στρατό.

Είναι η δεύτερη επιχείρηση που γίνεται τα τελευταία 24ωρα, όμως η δύναμη πυρός που χρησιμοποιείται αυτή την ώρα είναι ισχυρότερη.

Άρματα μάχης και πεζικό έχουν μπει στην ευρύτερη περιοχή της Λωρίδας της Γάζας, μεταφέρει ο απεσταλμένος του MEGA, Μαρίνος Αλειφέρης.

Ήδη, Παλαιστινίοι στη Γάζα αναφέρουν ότι οι χερσαίες δυνάμεις του Ισραήλ, συμπεριλαμβανομένων των αρμάτων μάχης, επιχειρούν εντός του θύλακα. Υπάρχουν αναφορές για ανταλλαγές πυρών μεταξύ στρατιωτών και ενόπλων.
Στο μεταξύ αλγεινή εντύπωση προκαλεί ανάρτηση Ισραηλινού δημοσιογράφου ο οποίος πανηγυρίζει τους βομβαρδισμούς του ισραηλινού στρατού στη Λωρίδα της Γάζας και την κόλαση που περνούν οι άμαχοι στις συγκρούσεις με τη Χαμάς, κοροϊδεύοντας παράλληλα και τις άθλιες συνθήκες ζωής των κατοίκων.

«Δεν χρειάζεσαι ρεύμα, είσαι πάντα φωτισμένη», γράφει ο δημοσιογράφος για τη Γάζα στην ανάρτησή του στο Χ (πρώην Twitter) και προκαλεί με τον κυνισμό του καθώς η φωτογραφία αποτυπώνει την εικόνα του πολέμου με κόλαση φωτιάς από τους βομβαρδισμούς και κατεστραμμένα κτίρια

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook