Αίσιο τέλος είχε το θρίλερ της ομηρίας ενός 4χρονου κοριτσιού που είχε πέσει θύμα απαγωγής από τον ίδιο του τον πατέρα.

Μετά από διαπραγματεύσεις 18 ωρών ο 35χρονος Τούρκος που είχε απαγάγει την 4χρονη κόρη του και είχε εισβάλλει στο αεροδρόμιο του Αμβούργου, παραδόθηκε στη Γερμανική Αστυνομία σύμφωνα με την Bild.

Σύμφωνα με την αστυνομία, συνελήφθη χωρίς να προβάλλει αντίσταση ο 35χρονος Τούρκος που είχε εισβάλλει χτες το βράδυ ι με το αυτοκίνητό του στην πίστα του αεροδρομίου και κρατούσε όμηρο την τετράχρονη κόρη του, ενώ είχε ανάψει φωτιές στο διάδρομο του αεροδρομίου και είχε πετάξει και δύο αυτοσχέδιες μολότοφ.

«Ο ύποπτος είχε αφήσει το αυτοκίνητο με την κόρη του», έγραψε η αστυνομία του Αμβούργου στο «Χ». «Ο άνδρας συνελήφθη από τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης χωρίς αντίσταση. Το παιδί φαίνεται να είναι καλά στην υγεία του».


Σύμφωνα με πληροφορίες των γερμανικών ΜΜΕ, σκοπός του ήταν να πάρει το αεροπλάνο και να φύγει από τη Γερμανία για την Τουρκία, επειδή είχε μια διαμάχη με τη μητέρα του 4χρονου παιδιού του για την επιμέλειά της. Νωρίτερα, είχε προηγηθεί η καταγγελία της μητέρας στις Αρχές για απαγωγή.

Το αεροδρόμιο του Αμβούργου έχει «παραλύσει» από χθες. Το βράδυ του Σαββάτου, 17 πτήσεις που ήταν προγραμματισμένες να προσγειωθούν στο Αμβούργο, με 3.200 επιβαίνοντες, κατευθύνθηκαν σε άλλα αεροδρόμια. Για σήμερα, είναι προγραμματισμένες 286 πτήσεις που μεταφέρουν 34.500 επιβάτες.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook