Η θερμή αγκαλιά της 9χρονης Έμιλι με τον πατέρα της προκάλεσε χαρά και ρίγη συγκίνησης

Οι ισραηλινές Αρχές πίστευαν ότι η 9χρονη Ισραηλο-ιρλανδή Έμιλι Χάντ είχε δολοφονηθεί από τη Χαμάς στην αιματηρή επίθεσης της 7ης Οκτωβρίου, στο κιμπούτς Be’eri, όταν οι μαχητές της Χαμάς εισέβαλαν κι άρχισαν να δολοφονούν κόσμο αδιακρίτως.

Η Νάταλι Χαντ είπε σε συνέντευξή της στο Channel 12 ότι η οικογένεια είχε κλάψει για την Έμιλι όταν ενημερώθηκε ότι είχε σκοτωθεί. «Μας είπαν ότι είχε δολοφονηθεί. Ήμασταν σε πένθος», είπε. Στη συνέχεια, «στις 31 Οκτωβρίου, μας είπαν ότι ήταν πολύ πιθανό να είχε απαχθεί».

Στο βίντεο φαίνεται εκτός από την απελευθέρωση της Έμιλι που έτρεξε στην αγκαλιά του πατέρα της,και η 13χρονη Hila Rotem Shoshani να επανενώνεται με τον θείο της. Η μητέρα της Χίλα εξακολουθεί να κρατείται όμηρος από τη Χαμάς στη Γάζα.

Ο Τόμας Χάντ ο πατέρας της Έμιλι , πριν από μερικές εβδομάδες και νομίζοντας ότι η κόρη του ήταν νεκρή είχε πει στο CNN σε μια συναισθηματική συνέντευξη ότι καλύτερα που η Έμιλι πέθανε και δεν βίωσε αγριότητες από τους τρομοκράτες της Χαμάς.
.
«Απλώς μου είπαν: «Βρήκαμε την Έμιλυ, είναι νεκρή», και εγώ πήγα, «Ναι» και χαμογέλασα, γιατί αυτά ήταν τα καλύτερα νέα για τις πιθανότητες που ήξερα», είπε ο Τόμας δακρυσμένος. «Ήταν νεκρή ή στη Γάζα, και αν ξέρετε κάτι για το τι κάνουν στους ανθρώπους στη Γάζα, αυτό είναι χειρότερο από το θάνατο… οπότε ο θάνατος ήταν μια ευλογία».

Σε συνέντευξή του στους The Irish Times, ο Thomas περιέγραψε το κοριτσάκι του: «Ήταν ένα μικρό αγγελούδι και στην πραγματικότητα έμοιαζε με άγγελο. Ήταν πολύ, πολύ κοινωνική και της άρεσε η μουσική», είπε. «Τραγουδούσε στο σπίτι όλη μέρα και της άρεσε ο χορός. Θα παρακολουθούσε βίντεο της Beyoncé. ήταν η αγαπημένη της και έπαιρνε τις κινήσεις πολύ γρήγορα».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook