Βίντεο δείχνει να βγαίνουν φλόγες από τα παράθυρα ενός αεροσκάφους ενώ σύμφωνα με τις αρχές του αεροδρομίου, στο αεροπλάνο υπάρχουν επιβάτες. Σύμφωνα με τοπικά μέσα το αεροπλάνο ενδέχεται να συγκρούστηκε με άλλο αεροσκάφος μετά την προσγείωσή του στο αεροδρόμιο Χανέντα του Τόκιο

Ένα αεροπλάνο της Japan Airlines τυλίχθηκε στις φλόγες κατά την προσγείωσή του στον διάδρομο προσγείωσης στο αεροδρόμιο Χανέντα του Τόκιο. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες φέρεται να συγκρούστηκε με άλλο αεροσκάφος. Σύμφωνα με τις αρχές του αεροδρομίου, στο αεροπλάνο υπάρχουν επιβάτες.Ωστόσο σύμφωνα με τις αρχές του αεροδρομίου, οι περίπου 400 επιβάτες οι οποίοι απομακρύνθηκαν όλοι με ασφάλεια.

Πλάνα του ραδιοτηλεοπτικού φορέα NHK έδειχναν φλόγες να βγαίνουν από τα παράθυρα του αεροσκάφους και κάτω από αυτό. Ο διάδρομος προσγείωσης και απογείωσης είχε επίσης πάρει φωτιά.


Το NHK, επικαλούμενο τις αρχές, είπε ότι το αεροσκάφος ενδέχεται να συγκρούστηκε με άλλο αεροσκάφος μετά την προσγείωση στη Χανέντα όπως επίσης ότι το αεροπλάνο, JAL 516, είχε απογειωθεί από το Χοκάιντο.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook