Θα απέχει από τα βασιλικά της καθήκοντα μέχρι το Πάσχα. Προγραμματισμένη η χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε χτές Τρίτη.

Στο νοσοκομείο εισήχθη η Κέιτ Μίντλετον για προγραμματισμένο χειρουργείο στην κοιλιακή χώρα όπως έγινε γνωστό από ανακοίνωση του Παλατιού. Σύμφωνα με τα βρετανικά ΜΜΕ, το πρόβλημα υγείας της Κέιτ Μίντλετον δεν σχετίζεται με κακοήθεια

Στην επίσημη ενημέρωση αναφέρεται ότι η επέμβαση ήταν προγραμματισμένη, ωστόσο επισημαίνεται ότι η Δούκισσα του Κέιμπριτζ θα μείνει στο νοσοκομείο από 10 έως 14 ημέρες.

Η 42χρονη πριγκίπισσα της Ουαλίας εισήχθη σε κλινική του Λονδίνου, στο Μέρλιμπορν, όπου υποβλήθηκε σε «προγραμματισμένη χειρουργική επέμβαση στην κοιλιακή χώρα» και θα παραμείνει για 10 έως 14 ημέρες για νοσηλεία, ανακοίνωσε το Παλάτι του Κένσινγκτον.

Στη συνέχεια θα επιστρέψει στο σπίτι της για αποθεραπεία αλλά και ότι δεν θα επιστρέψει στα καθήκοντά της παρά μετά το Πάσχα.

Η ανακοίνωση του Παλατιού
«Η Αυτού Βασιλική Υψηλότητα, Πριγκίπισσα της Ουαλίας, εισήχθη χθες στην Κλινική του Λονδίνου για προγραμματισμένη επέμβαση η οποία στέφθηκε με επιτυχία. Θα παραμείνει στο νοσοκομείο 10 έως 14 ημέρες ημέρες, προτού επιστρέψει στην οικία της για να συνεχίσει την ανάρρωσή της. Με βάση τις ιατρικές συμβουλές, είναι απίθανο να επιστρέψει στις δημόσιες υποχρεώσεις πριν από το Πάσχα. Η πριγκίπισσα της Ουαλίας κατανοεί το ενδιαφέρον του κόσμου, ελπίζει όμως ότι θα υπάρξει κατανόηση ως προς την επιθυμία της για σεβασμό των προσωπικών της στοιχείων, για το καλό και των παιδιών της. Το παλάτι του Κένσινγκτον θα παρέχει επομένως πληροφορίες για την πορεία της υγείας της, όποτε αυτό κρίνεται απαραίτητο. Η πριγκίπισσα της Ουαλίας απολογείται για το γεγονός ότι θα ακυρώσει τις δημόσιες εμφανίσεις της. Ανυπομωνεί να επανέλθει το συντομότερο δυνατό».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook