Χαμός στην Κύπρο με το τραγούδι El Diablo που επιλέχθηκε για τον διαγωνισμό της Eurovision.

Το Σάββατο άνδρας εισήλθε εντός του Ραδιοφωνικού Ιδρύματος Κύπρου, στην αυλή του κτιρίου και επιτέθηκε φραστικά σε δημοσιογράφο ενώ άρχισε να φωνάζει, να βρίζει και να απειλεί, αποκαλώντας τους εργαζόμενους «άθεους».

Η Αστυνομία επενέβη και ο άνδρας μεταφέρθηκε για κατάθεση στο αστυνομικό τμήμα.

Το συγκεκριμένο τραγούδι  έχει προκαλέσει αντιδράσεις λόγω κυρίως του τίτλου του.

Η Αστυνομία δέχθηκε αναφορές από το ΡΙΚ οι οποίες κάνουν λόγο για απανωτά απειλητικά τηλεφωνήματα που φθάνουν στο σταθμό, ενώ κόσμος έχει απειλήσει ότι θα κάψει το κτίριο! Τα απειλητικά τηλεφωνήματα ήταν απανωτά ενώ πλέον υπάρχει και αστυνομία στην ευρύτερη περιοχή.

Την ακύρωση της κυπριακής συμμετοχής στη Eurovision ζητούν μέσω ψηφίσματος στο Avaaz πολίτες.Συγκεκριμένα, αναφέρουν ότι «αγαπητοί συμπολίτες, η συμμετοχή της Κύπρου στο Διαγωνισμό της Eurovsion με το τραγούδι EL DIABLO  είναι σκανδαλώδης για εμάς τους Χριστιανούς. Ενώστε μαζί μας τη φωνή διαμαρτυρίας».

Η πρώτη προβολή του τραγουδιού El Diablo μαζί με το videoclip παρουσιάστηκε την Τετάρτη στο ΡΙΚ.

Το «El Diablo» έγραψαν οι παγκοσμίου φήμης δημιουργοί Thomas Stengaard, Jimmy «Joker» Thornfeldt, Laurell Barker και Oxa.

Το music video, σε σκηνοθεσία Γιώργου Μπενιουδάκη, πρωταγωνιστεί η τραγουδίστρια  Έλενα Τσαγκρινού, πλαισιωμένη από άνδρες χορευτές. Την ενδυματολογική εικόνα υπογράφει η σχεδιάστρια Σίλια Κριθαριώτη. Την χορογραφία επιμελήθηκε η επιτυχημένη Αμερικανίδα χορογράφος Chali Jennin.

Μετά την πρώτη του τηλεοπτική προβολή από το ΡΙΚ, το music video προβάλλεται αποκλειστικά έως και το Σάββατο στο Panik Music, τη νέα ιστοσελίδα και mobile app της Panik Records. Το «El Diablo» θα κυκλοφορήσει σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα μουσικής την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου και την ίδια μέρα, στις 7 το απόγευμα, θα κάνει πρεμιέρα στο κανάλι της Panik Records στο YouTube.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook