Οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση της τριπλής δολοφονία εξετάζουν αν έδρασε υποκινούμενος από θρησκευτική σέχτα. Πέντε και 16 ετών οι δύο γιοι του που σκότωσε. Σώθηκε η 17χρονη κόρη του.

Σοκ και φρίκη έχει προκαλέσει στην Ιταλία η είδηση της δολοφονίας, από τον Σικελό Τζοβάνι Μπαρέκα, δυο εκ των τριών παιδιών του και της συζύγου του.

Ο Τζοβάνι Μπαρέκα ομολόγησε στους αστυνομικός ότι στραγγάλισε τους δύο γιους του, πέντε και 16 ετών. Μετά τη δολοφονία των παιδιών, έκαψε ζωντανή τη σύζυγό του. Το πτώμα της συντρόφου του βρέθηκε απανθρακωμένο και θαμμένο σε κοντινή απόσταση από το σπίτι.

Η μόνη που διασώθηκε ήταν η 17χρονη κόρη της οικογένειας, την οποία βρήκαν οι αστυνομικοί σε κατάσταση σοκ και πλήρους σύγχυσης, μέσα στο σπίτι στην περιοχή Αλταβίλα Μιλίτσια, έξω από το Παλέρμο.

Ο δράστης είπε στους καραμπινιέρους ότι «μέσα στο σπίτι του άκουσε και είδε τον δαίμονα» και οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση εξετάζουν αν έδρασε υποκινούμενος από θρησκευτική σέχτα.

Συγγενείς του 54χρονου δήλωσαν ότι το μόνο που γνώριζαν ήταν ότι ο δράστης αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα και πως ήταν πολύ θρήσκος.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook