Έχουν συλληφθεί δύο ένοπλοι που ευθύνονται για την επίθεση στο πλήθος σύμφωνα με την Αστυνομία

Πυροβολισμοί σημειώθηκαν σήμερα στο Κάνσας Σίτι, κατά τη διάρκεια της παρέλασης για τη νίκη των Kansas City Chiefs στο Super Bowl, ανακοίνωσε η αστυνομία αυτής της πόλης του Μιζούρι, στις κεντρικές Ηνωμένες Πολιτείες.
Τον τρόμο έσπειραν δύο ένοπλοι δράστες κατά την διάρκεια παρέλασης φιλάθλων που γιόρταζαν την κατάκτηση του Super Bowl στο Κάνσας από τους Chiefs καθώς κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες ως τώρα άνοιξαν πυρ στο πλήθος με αποτέλεσμα να πέσει νεκρός ένας φίλαθλος και να τραυματιστούν 14 άτομα, σύμφωνα με τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης. Όμως δεν έχουν όλοι τραύματα από σφαίρες. Από τους τραυματίες τρεις είναι σε κρίσιμη κατάσταση, πέντε σε σοβαρή και ένας εκτός κινδύνου, ενώ άλλοι πέντε έλαβαν μόνο τις πρώτες βοήθειες.
Η αστυνομία έχει προχωρήσει σε δύο συλλήψεις για το αιματηρό περιστατικό. Τα κίνητρα των δραστών παραμένουν άγνωστα.

Δείτε τη live μετάδοση του Associated Press:

Δείτε τη στιγμή των πυροβολισμών:

“Πυροβολισμοί έπεσαν περιμετρικά του (σιδηροδρομικού σταθμού) Union Station. Παρακαλώ απομακρυνθείτε από την περιοχή”, ανακοίνωσε η αστυνομία του Κάνσας Σίτι στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης X, διευκρινίζοντας ότι προσπαθεί “ακόμη να προσδιορίσει τον αριθμό των θυμάτων”.

Σύμφωνα με την ενημέρωση του εκπροσώπου της Πυροσβεστικής, ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του και άλλοι 14 τραυματίστηκαν. Δύο ένοπλοι συνελήφθησαν, σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook