Μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας και της πυροσβεστικής βρίσκεται σε εξέλιξη εδώ και αρκετές ώρες στο νοσοκομείο Luisen στο Άαχεν . Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από την αστυνομία, ένοπλη γυναίκα 65 xr;onvn απειλεί αρκετά άτομα στο νοσοκομείο.

Αστυνομικοί κλήθηκαν στο νοσοκομείο Luisen στο Άαχεν στη Γερμανία μετά από αναφορές για πιθανή κατάσταση «ομηρίας».
Συναγερμός έχει σημάνει σε νοσοκομείο του Άαχεν της Γερμανίας, όπου 15 άτομα όμηροι κρατούνται όμηροι από μία 65χρονη οπλισμένη γυναίκα.

Σύμφωνα με την αστυνομία, η 65χρονη γυναίκα μπήκε στο νοσοκομείο λίγο πριν τις 5 το απόγευμα. Λίγο αργότερα, οι εργαζόμενοι παρατήρησαν να αναπτύσσεται καπνός στο σημείο που βρισκόταν. Η 65χρονη έχει πλέον οχυρωθεί σε ένα δωμάτιο. Τα γύρω δωμάτια έχουν εκκενωθεί. Οι ειδικές δυνάμεις βρίσκονται στο σημείο».

Μεγάλη αστυνομική δύναμη είναι σε εξέλιξη στην περιοχή γύρω από το νοσοκομείο. Οι ασθενείς στα γύρω δωμάτια απομακρύνθηκαν από το κτίριο, χωρίς να υπάρχουν αναφορές για τραυματισμούς. «Δεν έχουμε πληροφορίες για τραυματίες», είπε εκπρόσωπος της αστυνομίας.

Η αστυνομία δεν γνωρίζει ποιον απειλεί η γυναίκα. Το συγkεκριμένο νοσοκομείο έχει 378 κλίνες και δώδεκα εξειδικευμένα τμήματα. Περίπου 1.600 εργαζόμενοι εργάζονται στο νοσοκομείο.

Η περιοχή γύρω από το νοσοκομείο έχει αποκλειστεί από αστυνομικούς, οι οποίοι ζητούν από τον κόσμο να μείνει μακριά από την κλινική προς το παρόν.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook