Mεγάλη ανησυχία επικρατεί στην Κωνσταντινούπολη, μετά το σεισμό που σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας στα Δαρδανέλια

Ο σεισμός 4,9 Ρίχτερ που σημειώθηκε χθες το βράδυ στα Δαρδανέλια έχει θορυβήσει τους σεισμολόγους που προειδοποιούν ότι είναι προάγγελος του μεγάλου σεισμού που περιμένουν στην Κωνσταντινούπολη.

Όπως μεταδίδει ο Μανώλης Κωστίδης στο ΣΚΑΙ από την Κωνσταντινούπολη οι σεισμολόγοι φοβούνται για μεγάλο σεισμό , ενώ έχουν αναρτηθεί και μεγάλες ταμπέλες που προειδοποιούν για τσουνάμι. Για κίνδυνο μεγάλου σεισμού στην Κωνσταντινούπολη μίλησε στον ΣΚΑΙ και ο σεισμολόγος Ευθύμιος Λέκκας.

Ο Τούρκος σεισμολόγος Σουλεϊμάν Παμπάλ όπως μετέδωσε ο ΣΚΑΪ ανέφερε: «Η περιοχή μας ανησυχεί. ένας σεισμός που θα είναι μεγαλύτερος των 7 Ρίχτερ, νότια του Μαρμαρά ή στο ρήγμα της Ανατολίας, θα είναι ένας σεισμός που θα επηρεάσει όλη την περιοχή την Κων/πολη την Προύσα, τα Δαρδανέλλα κτλ»..

Χουσεΐν Οζτουρκ, σεισμολόγος: «Απο εδώ και πέρα κάθε σεισμός είναι προάγγελος του μεγάλου σεισμού που περιμένουμε στην Κωνσταντινούπολη. Αυτή η μικρή σεισμοί σπάνε σιγά σιγά τα ρήγματα και οδηγούν σε μεγάλους σεισμούς. Σαν να είναι μια προετοιμασία. Ανοίγει το μεγάλο ρήγμα που θα προκληθεί. Αυτοί οι σεισμοί είναι τα σημάδια του μεγάλου σεισμού».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook