Την φωτογραφία τράβηξε ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και το μήνυμα της πριγκίπισσας της Ουαλίας είναι: «Σας ευχαριστώ για τις όμορφες ευχές σας και τη συνεχή στήριξη τους τελευταίους δύο μήνες»

Η φωτογραφία, που τράβηξε ο πρίγκιπας Γουίλιαμ, δείχνει την πριγκίπισσα να είναι καθιστή και να έχει γύρω της τα τρία παιδιά της.

Την πρώτη επίσημη φωτογραφία της Κέιτ Μίντλετον μετά την επέμβαση στην κοιλιακή χώρα, τον Ιανουάριο, έδωσε στη δημοσιότητα το Παλάτι του Κένσινγκτον.

Η φωτογραφία, που τράβηξε ο πρίγκιπας Γουίλιαμ, δείχνει την πριγκίπισσα να είναι καθιστή και να έχει γύρω της τα τρία παιδιά της.

Η φωτογραφία σύμφωνα με το BBC, τραβήχτηκε την προηγούμενη εβδομάδα στο Γουίνσντορ και δείχνει την πριγκίπισσα της Ουαλίας, να χαμογελά στον φωτογραφικό φακό, δίπλα στα τρία της παιδιά.

To στιγμιότυπο δημοσιεύτηκε στον επίσημο λογαριασμό που διατηρεί ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσα της Ουαλίας στο Instagram και συνοδεύεται με ένα μήνυμα.

«Σας ευχαριστώ για τις όμορφες ευχές σας και τη συνεχή στήριξη τους τελευταίους δύο μήνες. Εύχομαι σε όλους Ευτυχισμένη Ημέρα της Μητέρας», γράφει η λεζάντα της ανάρτησης.

Σύμφωνα με τις επίσημες ανακοινώσεις που είχαν γίνει μετά την μυστηριώδη επέμβαση η πριγκίπισα θα επιστρέψει στα καθήκοντά της μετά το Πάσχα

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook