Δημόσια εξηγήσεις αναγκάστηκε να δώσει η πριγκίπισσα της Ουαλίας μετά την απόσυρση της φωτογραφίας από διεθνή πρακτορεία όπως Associated Press, Reuters, AFP, Getty

Η Κέιτ Μίντλετον ζήτησε συγνώμη και πήρε την ευθύνη για το μπέρδεμα που προκλήθηκε με τα μεγαλύτερα φωτοειδησεογραφικά πρακτορεία να δηλώνουν ότι η επίμαχη οικογενειακή φωτογραφία, η πρώτη επίσημη της πριγκίπισσας μετά το χειρουργείο της , ήταν «πειραγμένη» και να την αποσύρουν.

Σε δηλωσή της που αναρτήθηκε στον λογαριασμό του παλατιού του Κένσιγκτον, η πριγκίπισσα της Ουαλίας ζητά συγγνώμη για το μπέρδεμα που δημιουργήθηκε με τη φωτογραφία που αναρτήθηκε δηλώνοντας ότι «συχνά πειραματίζομαι με την επεξεργασία φωτογραφιών».


«Όπως αρκετοί ερασιτέχνες φωτογράφοι, συχνά πειραματίζομαι με την επεξεργασία των φωτογραφιών. Θέλω να ζητήσω συγγνώμη για οποιοδήποτε μπέρδεμα δημιουργήθηκε με την οικογενειακή φωτογραφία που αναρτήσαμε την Κυριακή. Ελπίζω όλοι να γιορτάζουν μια πολύ χαρούμενη Γιορτή της Μητέρας. C.» αναφέρει στη δήλωσή της η Κέιτ Μίντλετον.

Σύμφωνα με βασιλικές πηγές που επικαλείται το Sky News η πριγκίπισσα της Ουαλίας έκανε «μικρές προσαρμογές». Οι ίδιες πηγές έλεγαν ότι η Κέιτ και ο πρίγικιπας Γουίλιαμ ήθελαν να παρουσιάσουν μια ανεπίσημη φωτογραφία της οικογένειάς τους για την Γιορτή της Μητέρας. «Η οικογένεια του πρίγκιπα της Ουαλίας πέρασε μαζί την Γιορτή της Μητέρας και είχαν μια θαυμάσια ημέρα» συμπλήρωναν οι ίδιες πηγές.

Πως δημιουργήθηκε ο θόρυβος με τη φωτογραφία
Η Κέιτ Μίντλετον υποχρεώθηκε στη διευκρινιστική αυτή δήλωση μετά την απόφαση μεγάλων φωτοειδησεογραφικών πρακτορείων να αποσύρουν την πρώτη επίσημη φωτογραφία της μελλοντικής βασίλισσας της Αγγλίας μετά το χειρουργείο στο οποίο υποβλήθηκε, υποστηρίζοντας ότι η εικόνα της συζύγου του πρίγκιπα Ουίλιαμ με τα τρία παιδιά τους είναι «πειραγμένη».

«Μετά από πιο επισταμένη επιθεώρηση, φαίνεται ότι η πηγή έχει αλλοιώσει την εικόνα» ανέφερε σε ενημέρωσή του το Associated Press με εκπρόσωπό του να δηλώνει στην Telegraph ότι «η φωτογραφία παρουσιάζει μια ασυνέπεια στην ευθυγράμμιση του αριστερού χεριού της πριγκίπισσας Σάρλοτ».


«Υποχρεωτική απόσυρση. Λόγω θέματος που προέκυψε από τον εκδότη, η φωτογραφία από τον πρίγκιπα της Ουαλίας αποσύρεται και δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί ξανά. Παρακαλώ αφαιρέστε την από παντού» ανέφερε από την πλευρά του το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων (AFP).

Το μήνυμα του Reuters για απόσυρση της φωτογραφίας

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook