Βίντεο ντοκουμέντο από το ρωσικό αεροπλάνο που τυλίγεται στις φλόγες στον αέρα και δευτερόλεπτα μετά συνετρίβη. O πιλότος με ελιγμούς προσπάθησε να απομακρυνθεί από κατοικημένη περιοχή. Δεν υπάρχουν πληροφορίες για επιζώντες.

Τα δραματικά λεπτά που ένα μεταγωγικό ρωσικό στρατιωτικό αεροπλάνο Il-76, άγνωστο για ποιο λόγο, έχει πιάσει φωτιά σε έναν κινητήρα και λίγο αργότερα συντρίβεται δημοσίευσε ο ιστότοπος KyivPost. Όπως φαίνεται στο βίντεο οι πιλότοι κάνουν μια στροφή για να αποφύγουν να πέσουν πάνω στην πόλη Ιβάνοβο και λίγο αργότερα ακούγεται ένας δυνατός κρότος και σηκώνεται ένα μεγάλο σύννεφο μαύρου καπνού.


Σύμφωνα με το Ουκρανικό Νexta η έκρηξη σημειώθηκε αμέσως μετά την απογείωση του μεταγωγικού αεροσκάφους από το αεροδρόμιο που βρίσκεται νοτιοδυτικά της Μόσχας. Συνολικά επέβαιναν σε αυτό 15 άτομα σε αυτό, 8 πλήρωμα και 7 επιβάτες.

Σύμφωνα με το Ρωσικό Υπουργείο Άμυνας η αιτία που προκάλεσε την πτώση του αεροσκάφους ήταν η φωτιά που ξέσπασε κατά την απογείωση σε έναν από τους κινητήρες. Μάρτυρες αναφέρουν ότι ο πιλότος επιχείρησε να κάνει αναγκαστική προσγείωση, η οποία όμως ήταν ανεπιτυχής. Μετά την πρόσκρουση ξέσπασε μεγάλη φωτιά. Δεν υπάρχουν πληροφορίες για επιζώντες.Το αεροσκάφος φέρεται να εκτελούσε εκπαιδευτική πτήση.

Νέο βίντεο που μετέδωσε ο ειδησεογραφικός ιστότοπος Visegrad 24 από το αεροπορικό δυστύχημα δείχνει το μεταγωγικό να χάνει έναν από τους κινητήρες πριν την συντριβή του σε δάσος.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook