To γύρο του κόσμου κάνει το βίντεο με την Κέϊτ Μίντλετον να ψωνίζει μαζί με τον Ουίλιαμ.

Τι κι αν εμφανίστηκε και μάλιστα σε βίντεο που τη δείχνει να περπατά πλάι – πλάι με τον πρίγκιπα Ουίλιαμ , χαλαρή και ευδιάθετη.
Πολύ αδυνατισμένη, μεγάλες αλλαγές στα ζυγωματικά , δεν είναι η Κέϊτ αλλά σωσίας της, μερικά από τα σχόλια και τα σενάρια που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο.
Οι ι συνωμοσιολόγοι έρχονται να ρίξουν λάδι στη φωτιά και να αμφισβητήσουν τη φωτογραφία που δείχνει την πριγκίπισσα της Ουαλίας να χαμογελάει κατά τη διάρκεια μιας βόλτας το Σαββατοκύριακο στο πλευρό του συζύγου της.
Η φωτογραφία από την επίσκεψη σε κατάστημα με αγροτικά προϊόντα έδειχνε την Κέιτ ευδιάθετη, υγιή και χαλαρή, καθώς συνομιλούσε με τον πρίγκιπα Ουίλιαμ κατά την επιστροφή στο αυτοκίνητό τους. Η νέα εμφάνιση της Κέιτ πυροδότησε εκ νέου τις εικασίες σχετικά με την υγεία της αλλά και το πού βρίσκεται.
Sun και TMZ έδωσαν στη δημοσιότητα φωτογραφίες και βίντεο από τη βόλτα της στη φάρμα με τα αγροτικά προϊόντα με τον σύζυγό της.

Το στιγμιότυπο φέρεται να τράβηξε πολίτης που βρισκόταν κοντά στο παντοπωλείο που έκαναν τα ψώνια τους η Κέιτ Μίντλετον και ο πρίγκιπας Ουίλιαμ.

Μερικά από τα σχόλια που κυκλοφόρησαν:
«Ρίξτε μια πιο προσεκτική ματιά στη φωτογραφία και θα καταλάβετε ότι δεν είναι η Κέιτ, έχει εντελώς διαφορετικά ζυγωματικά και πιο στρογγυλό πρόσωπο…»

«Περιμένετε….ποια στο καλό είναι αυτή με τον πρίγκιπα William; Σκέφτεστε όλοι αυτό που σκέφτομαι ή πρέπει να πάω στο Specsavers;». «Omgggg. Αυτοί δεν μοιάζουν με κανέναν από τους δύο».

«Εικόνα που δημιουργήθηκε από τεχνητή νοημοσύνη και δεν είναι καν καλή. Αυτή η συγκάλυψη γίνεται όλο και πιο ντροπιαστική και ανησυχητική».

«Αυτή δεν είναι αυτή. Υψηλότερα ζυγωματικά, διαφορετικά μάτια, διαφορετικό χαμόγελο, διαφορετικό περπάτημα, πιο αδύνατη. Κουβαλάει τσάντα μετά την εγχείρηση στην κοιλιά».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook