Ποιος φαίνεται πως ήθελε να έχει πρόσβαση στον ιατρικό φάκελο της Κέιτ Μίντλετον. Ένα νέο σκάνδαλο που έρχεται να ''φουντώσει'' το κλίμα με την έντονη φημολογία γύρω από την κατάσταση τηε υγείας της.

Υπάλληλος του νοσοκομείου που νοσηλευόταν η πριγκίπισσα της Ουαλίας, τον Ιανουάριο όπου υποβλήθηκε σε εγχείρηση στην κοιλιακή χώρα, προσπάθησε να δει τον απόρρητο ιατρικό της φάκελο. Αυτό αποκαλύπτει η εφημερίδα Daily Mail όπως μεταφέρει ο ανταποκριτής του ΑΝΤ1 στο Λονδίνο, Ισαάκ Καριπίδης.

Πρόκειται για ένα νέο σκάνδαλο το οποίο δίνει τροφή στο κλίμα που καλλιεργείται εδώ και μήνες για την κατάσταση της υγείας της πριγκίπισσας της Ουαλίας.

Το νοσοκομείο London Clinic, όπου η Κέιτ Μίντλεντον υποβλήθηκε σε εγχείρηση ήδη έχει ξεκινήσει έρευνα για να διαπιστωθεί τι ακριβώς έχει γίνει.

Παράλληλα, σύμφωνα με δημοσιεύματα, υψηλόβαθμα στελέχη του νοσοκομείου από την πρώτη στιγμή επικοινώνησαν με το παλάτι για να το ενημερώσουν αλλά και να απολογηθούν, με τα ανάκτορα να απαντούν πως αυτό είναι ζήτημα που αφορά το νοσοκομείο.

Πάντως η πληροφορία έχει επιβεβαιωθεί και από το Γραφείο Επιτρόπου Πληροφοριών που διαχειρίζεται θέματα προσωπικών δεδομένων. Γεγονός που δημιουργεί μια τεράστια ανασφάλεια στους ασθενείς που νοσηλεύονται στο εν λόγω νοσοκομείο το οποίο είναι γνωστό για την περίθαλψη μελών της βασιλικής οικογένειας αλλά και διασημοτήτων.

Στο μεταξύ, μέλη του νοσοκομείου, που εδρεύει στο Μέριλμπον που βρίσκεται στην «καρδιά» του Λονδίνου, υποστήριξαν ότι το προσωπικό είναι «σοκαρισμένο και απογοητευμένο» που ένας «έμπιστος συνάδελφος» θα μπορούσε να έχει υποπέσει σ΄ένα τόσο σοβαρό παράπτωμα που έχει να κάνει με την «ηθική και την εμπιστοσύνη».

Όπως υπογραμμίζει βασιλικός εμπειρογνώμονας στην εφημερίδα Mirror ότι πρόκειται για μία κίνηση που αμαυρώνει την εικόνα και την αξιοπιστία του νοσοκομείου, δεδομένης της άψογης φήμης του για τη θεραπεία μελών της βασιλικής οικογένειας. «Ανώτερα στελέχη του νοσοκομείου επικοινώνησαν με το παλάτι του Κένσινγκτον αμέσως μόλις ενημερώθηκαν για το περιστατικό και διαβεβαίωσαν το Μπάκιγχαμ ότι θα διεξαχθεί πλήρης έρευνα», σχολιάζει η βρετανική εφημερίδα.

Η Κλινική του Λονδίνου δεν επιβεβαιώνει την ακριβή ημερομηνία που λέγεται ότι έγινε η υποτιθέμενη παραβίαση, αλλά η αποκάλυψη έρχεται μία ημέρα μετά την πρώτη εμφάνιση της Κέιτ που απεικονίζεται σε βίντεο με σπορ ντύσιμο να περπατά στο Ουίνδσορ το Σαββατοκύριακο, έχοντας στο πλευρό της τον σύζυγό της, Ουίλιαμ.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook