Αυξάνει δραματικά ο αριθμός των νεκρών και των τραυματιών από την επίθεση ενόπλων σε αίθουσα συναυλιών που άρχισαν να πυροβολούν αδιακρίτως. Στο κτίριο ξέσπασε και φωτιά.

Συναγερμός σήμανε στη Μόσχα σήμερα Παρασκευή όταν κατά τη διάρκεια εκδήλωσης σε συναυλιακό χώρο ένοπλοι εισέβαλαν και άρχισαν να πυροβολούν αδιακρίτως, με τον αριθμό των νεκρών να και των τραυματιών να αυξάνεται συνεχώς.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η επίθεση έλαβε χώρα στο κέντρο Crocus City Hall με τους ενόπλους να μην είναι μόνο τρεις – όπως αρχικά μεταδιδόταν – αλλά περισσότεροι, τουλάχιστον πέντε, φορούν μάλιστα και στρατιωτικές στολές.

Από την επίθεση, οι νεκροί ανέρχονται σε πάνω από 40 και την ίδια στιγμή οι τραυματίες φαίνεται να ξεπερνούν τους 100.

Εκφράζονται φόβοι για εκατοντάδες εγκλωβισμένους εντός του κτηρίου, στο οποίο έχει ξεσπάσει και φωτιά , ενώ έχουν σπεύσει τουλάχιστον 50 ασθενοφόρα στο σημείο.

Οι πληροφορίες είναι συγκεχυμένες, ενώ από το κτίριο βγαίνουν καπνοί. Υπάρχουν εγκλωβισμένοι στο κτίριο το οποίο καίγεται, ενώ ο χώρος απειλείται με κατάρρευση. Στο σημείο σπεύδουν δυνάμεις του ρωσικού στρατού με το περιστατικό να αντιμετωπίζεται ως τρομοκρατική ενέργεια.

Τα βίντεο που έρχονται από το σημείο προκαλούν σοκ, καθώς έχουν καταγραφεί οι ένοπλοι να πυροβολούν αδιακρίτως και να σκορπούν τον θάνατο.

Ήδη βίντεο από τη στιγμή της επίθεσης κάνουν τον γύρο του διαδικτύου, ενώ ιδιαίτερα σκληρές είναι οι εικόνες όπου άνθρωποι κείτονται νεκροί κι άλλοι προσπαθούν να σωθούν.

Δείτε τη στιγμή της επίθεσης:

Βίντεο που δημοσιεύτηκαν στα ρωσικά μέσα κοινωνικής δικτύωσης δείχνουν σκηνές χάους, με έναν μεγάλο αριθμό θεατών να προσπαθούν να φύγουν από την αίθουσα, μετά τους πυροβολισμούς. Άλλα βίντεο δείχνουν πολλούς ανθρώπους να κείτονται ακίνητοι μέσα σε λίμνες αίματος έξω από τον συναυλιακό χώρο.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook