Η Ρωσία θρηνεί τους νεκρούς της τρομοκρατικής επίθεσης – Ο απολογισμός ανήλθε στους 137, μεταξύ αυτών τρία παιδιά

Ημέρα πένθους σε όλη τη Ρωσία κηρύχθηκε λόγω της τρομοκρατικής επίθεση στο Συναυλιακό πολυχώρο Crocus City Hall στη Μόσχα.

Ο αριθμός των νεκρών από την τρομοκρατική επίθεση στο Crocus City Hall έφτασε τους 137 , δήλωσε στο TASS η υπηρεσία Τύπου της Ρωσικής Ερευνητικής Επιτροπή, ενώ υπάρχουν φόβοι ότι ο αριθμός των θυμάτων θα αυξηθεί.
Ανάμεσα στους νεκρούς και τρία παιδιά, ενώ οι Αρχές στη Ρωσία ανέφερε πως βρήκαν όπλα και πυρομαχικά στο σημείο.

«Η ταυτοποίηση των σορών των θυμάτων βρίσκεται σε εξέλιξη. Έως αυτή τη στιγμή, τα πτώματα 137 ανθρώπων, μεταξύ αυτών τρία παιδιά, βρέθηκαν στο σημείο της τρομοκρατικής επίθεσης», επισημαίνει η Ερευνητική Επιτροπή σε ένα δελτίο τύπου.

Μέχρι τώρα, έχουν ταυτοποιηθεί 62 σοροί, διευκρινίζεται στην ανακοίνωση, όπου προστίθεται ότι δύο τυφέκια εφόδου και μια μεγάλη ποσότητα πυρομαχικών βρέθηκαν στον χώρο της επίθεσης.
Ο προηγούμενος απολογισμός έκανε λόγο για 133 νεκρούς. Την ίδια ώρα, οι ύποπτοι για την επίθεση στην αίθουσα συναυλιών μεταφέρθηκαν στα κεντρικά της Ερευνητικής Επιτροπής στη Μόσχα, μετέδωσε το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων RIA.

Οι δηλώσεις του Ρώσου πρεσβευτή στις ΗΠΑ
Οι τρομοκρατικές επιδρομές και ο υβριδικός πόλεμος της Δύσης δεν θα αναγκάσουν τη Ρωσία να αλλάξει πορεία και εξωτερική πολιτική, δήλωσε στο TASS ο πρεσβευτής στις Ηνωμένες Πολιτείες Ανατόλι Αντόνοφ.

«Θέλω να πω καμία αλλαγή της εξωτερικής πολιτικής, της πορείας του Προέδρου [της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν], ιδιαίτερα μετά τις εκλογές – τίποτα δεν θα γίνει», είπε ο Πρέσβης. «Τέτοια χτυπήματα από πίσω <…> δεν θα αλλάξουν τη γραμμή μας, την πορεία μας και θα συνεχίσουμε το έργο μας», σημείωσε ο Αντόνοφ, αναφερόμενος στην τρομοκρατική ενέργεια στο Crocus City Hall στη Μόασχα.

Η Δύση είναι αυτή που επέλεξε τη γραμμή για τον υβριδικό πόλεμο με τη Ρωσία, επεσήμανε ο Πρέσβης. «Εάν επέλεξαν τη γραμμή αυτή που στοχεύει στην υπονόμευση της Ρωσίας, στα χτυπήματα κατά της Ρωσίας, με τη βοήθεια της Ουκρανίας σε αυτή την περίπτωση, τώρα – αυτή είναι η επιλογή τους», δήλωσε ο Αντόνοφ. “Ό,τι προμηθεύουν (στο Κίεβο) – όλα αυτά θα καταστραφούν”, προειδοποίησε ο Ρώσος πρέσβης.

Βίντεο ντοκουμέντο – Τρομοκράτες κατέγραψαν με κάμερα καρέ – καρέ το μακελειό που προκάλεσαν στην Μόσχα
Σοκαριστικό είναι το βίντεο με τους τρομοκράτες να βιντεοσκοπούν την τρομοκρατική επίθεση και το λουτρό αίματος που προκάλεσαν

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook